Долгожитель
Долгожитель
Хотел себе такой взять, как пример китча в амеропроме
Зображення
( Китч (кич) (нем. Kitsch — халтурка, безвкусица, «дешевка») — одно из явлений массовой культуры, синоним псевдоискусства, в котором основное внимание уделяется экстравагантности внешнего облика, крикливости его элементов. Особое распространение получил в различных формах стандартизованного бытового украшения. Как элемент массовой культуры — точка максимального отхода от элементарных эстетических ценностей и одновременно — одно из наиболее агрессивных проявлений тенденций примитивизации и опошления в популярном искусстве).
Цена вопроса не устроила....Поздравляю, если удалось решить эту проблему :Bravo:
Буду дальше искать этот бьюик...с крышей....есть и такой...но реже... :friends:
С уважением,Владимир
Кто ищет, тот что-то знает
Моя визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7274
Мои продажи:http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=9693
Кітч в автопромі :) думаю НІ.Швидше типічний представник кінця пятдесятих років(зі всіма витікаючими обставинами)Я би сказав мастодонт свого періоду.Для появи якого були хороші умови.Ареал(середовище існування)в якому даний автомобіль проживав(експлуатувався) був наповнений подібними йому формами життя(такимиж автівками)Тому він не чим виділявся від інших.Що саме головне я це можу спостерігати коли поставлю модель на поличку до американської класики.Доречі з кришою є Хард Топ є і Софт Топ.Хард Топ в мене є обовязково сфотографую в парі із Конвертіблом.Дякую за привітання!!! :beer:
Долгожитель
Долгожитель
Петро М.Я. писав:Кітч в автопромі :) думаю НІ.Швидше типічний представник кінця пятдесятих років(зі всіма витікаючими обставинами)Я би сказав мастодонт свого періоду.Для появи якого були хороші умови.Ареал(середовище існування)в якому даний автомобіль проживав(експлуатувався) був наповнений подібними йому формами життя(такимиж автівками)Тому він не чим виділявся від інших.

Я не говорю о том, что он не достоин места на полке, наоборот. Просто гении из GM ( и в Buick в том числе ) слишком увлеклись чисто декоративными наворотами, и 58-ой был у них самый тупиковый год. И только Шевроле с Понтиаком в 59-ом спасли положение. Это мое мнение, но более безобразного Бьюика в истории компании я не знаю 8)
Не веришь, вспомни крайслеровские модели этого же периода ( Форд в это время тоже одыхал...) - чистые,лаконичные,умеренные. Это они уже потом в 60-е долго перестроивались, чтоб дать жару на переломе 60-70х...
С уважением,Владимир
Кто ищет, тот что-то знает
Моя визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7274
Мои продажи:http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=9693
SearchingSunrise писав:Обалденный Жук! :shock: :Bravo: Похоже, раритет многолетней выдержки :good: .
Собрание "насекомых" порадовало :wink: .
[spoiler=У Меня тоже одно есть )]Зображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення[/spoiler]

Дякую колего. :beer: Ваш Жук теж гарний :good:
cuda писав:
Петро М.Я. писав:Кітч в автопромі :) думаю НІ.Швидше типічний представник кінця пятдесятих років(зі всіма витікаючими обставинами)Я би сказав мастодонт свого періоду.Для появи якого були хороші умови.Ареал(середовище існування)в якому даний автомобіль проживав(експлуатувався) був наповнений подібними йому формами життя(такимиж автівками)Тому він не чим виділявся від інших.

Я не говорю о том, что он не достоин места на полке, наоборот. Просто гении из GM ( и в Buick в том числе ) слишком увлеклись чисто декоративными наворотами, и 58-ой был у них самый тупиковый год. И только Шевроле с Понтиаком в 59-ом спасли положение. Это мое мнение, но более безобразного Бьюика в истории компании я не знаю 8)
Не веришь, вспомни крайслеровские модели этого же периода ( Форд в это время тоже одыхал...) - чистые,лаконичные,умеренные. Это они уже потом в 60-е долго перестроивались, чтоб дать жару на переломе 60-70х...

Ну в такому випадку з вами важко не погодитись.Просто ера плавників як і декор-обвісів (в великіх кількостях)минала.Пригадую як на початку 60-ти років(коли мода минула)люди почали масово сдавати ще нові авто на брухт :cry:Або виложувати ними берегі річок(ну щоб річка берег не розмивала)Адже на той час в США нові авто коштували зовсім не дорого.
Новинка Buick Special 1958 Виробник Сан Стар.Зелений Бюік( Хард Топ) виробник Вітессе
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Долгожитель
Долгожитель
Браво, шикарные Бьюики!!! :Bravo:
Но мне хардтоп больше по душе, т.к. не люблю кабриолеты.
Шукаю BMW Z4 M Coupe, Welly Premium 1/43
Andruxa писав:Браво, шикарные Бьюики!!! :Bravo:
Но мне хардтоп больше по душе, т.к. не люблю кабриолеты.

Щиро дякую :good: Щеб універсала але його тільки Нео випускає тай ціна захмарна :OO:
Долгожитель
Долгожитель
Бьюiк офiгенний!!! =@ =@ =@
Не знаю кому як, а менi 58й дуже подобається. :) Серед моïх НьюРеiв один з найулюбленiших.
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Bogd@n писав:Бьюiк офiгенний!!! =@ =@ =@
Не знаю кому як, а менi 58й дуже подобається. :) Серед моïх НьюРеiв один з найулюбленiших.

Cпасибі Богдане :) Анонс наступного Американця
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Візитки”