Быстрый писав:Вся эта ситуация напоминает мне февраль 2009 года: запорожский форум (зелёный такой, названия не помню), зашкаливающий гонор модераторов, потом сплошные баны (мне на 100 лет), пользователи ушли и как результат - появился этот форум...
:

Быстрый,и не надо вспоминать название.Со мной была такая же ерунда! Они решили,что они меня забанили.Вся вонь поднялась,после того,как я осмелился высказать крамольную мысль о магазине,который,похоже,и создал тот форум.Кроме того,угрожали,что набьют мне лицо.Когда я ответил,что ни от кого не прячусь,они остыли.Резко.Вся моя "крамола" заключалась в мысли,что в том самом магазине слабый выбор для коллекционеров 1:43,а сроки поставки заказа-60-180 дней звучат как-то смешно.Только потом я заметил,что адрес магазина и форума похожи.Перед этим я написал ещё одну "неправильную" мысль-что сайт тот создан директором магазина и в модераторах тоже состоят его хозяева.При том,что форум тот еле дышал,на меня дружно накинулись модераторы.Кроме них,уже никого там не было.Даже умничали по поводу моего ника.
А я ничего не буду писать по сабжу, напишу только:
НАСТОЯТЕЛЬНО РЕКОМЕНДУЮ ВСЕМ, ЕЩЁ РАЗ - ВСЕМ!!! ПОЧИТАТЬ, ПОНЯТЬ, ПРИНЯТЬ ПРАВИЛА!
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей!
- х/ф "Большая прогулка"
Пы.Сы. Кому не нравиться построение фразы в предыдущем посте, проходим мимо, если не получается - комментируем, потом проходим сразу в тему Правил, ищем себе пункт для наказания информируем меня об этом и ждём его.
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей!
- х/ф "Большая прогулка"
А я вот посетил УАФ. Что то там ни кого не смущает обязалово написания Визитки. И там Визиток - мама дорогая. Хотя Правила и там и тут одинаковые. Я их автор. Тут и там. Так в чём дело? И вообще, атмосфЭра там, абсолютно не такая. Нет таких выпадов к управлению сайта. И все неукоснительно соблюдают Правила и администрации никто там как тут не указывает и не учит жизни. Свободы, судя по всему, у нас побольше. Демократия. Ну точно как и в государстве. Играем в оппозицию.
По поводу альтернативного ресурса о котором что то намекнул Хоббимодель. Мы только будем рады. Здоровая конкуренция - двигатель во всём. И там себе пожалуйста торгуйте с первого сообщения, не создавайте Визитки, создавайте по 100500 тем. Повторюсь - а мы здесь будем всё же пытаться создать форум по интересам. А не базар.
Немає нічого важливішого за перемогу.
За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
Вся московія, за «рускім корабльом!»
Наhyй!
Атмосфера на УАФі, дійсно , я вважаю краща, більш сімейна я би сказав , там реально хочеться створити візитку і спілкуватися, і причина цього не в тому, що там строгіша атмосфера(скоріше навпаки), а в тому що модератори(діючі), там ведуть себе інакше( я вважаю розумніше),їх просто не помітно , а виходять на сцену ,коли дійсно є в тому потреба(а не по всяких дурницях, просто ,щоб не забували хто є хто) і вирішують її досить швидко.
І адміністрація , там не дозволяє собі ображати і писати зверхньо про форумчан, а коли був, недавно прецедент , то і їх швидко поставили на місце.

Правила ,там може теж написані Вами, але візитку, там ніколи і ніхто не вимагає і постійно про це не нагадує, саме тому їх(візиток) там , так багато, хоча користувачів, набагато менше.

І саме тому,я трохи насторожився, побачивши ,там Вашу активність, після певних проблем тут, борони Боже, щоб Ви і там приступили, до "активного модерування". :no:

...користуючись нагодою ,запрошую всіх до нас в гості, або на зовсім(хто ще там не є) на УАФ. :beer:
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Володя, у тебе автомаксофобія? Чи ти є підписаний на мої всі теми? Чи я маю відчитуватись перед тобою де мені зявлятись і коли? Ти що про себе думаєш?
А по відношенню до УАФ, то я є там третій зареєстрованний користувач. І коли тебе ще там близько не було, ми вже створили з Назаром та Андрієм той ресурс, як альтернативу цьому, на той час заблокованному для всіх крім мене, Кості та Юри. Так що де та коли мені зявлятися, ніхто, (а особливо ти), не буде мені вказувати! Ти один з небагатьох користувачів, які злітаються на свари як мухи на свіже повітря. І підливають в багаття цих чвар, зпідтишка бензину. Я обіцяю, що з новим ресурсом, цього не буде. Демократія буде вдома. А тут - порядок та дісципліна.
Немає нічого важливішого за перемогу.
За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
Вся московія, за «рускім корабльом!»
Наhyй!
Тут таке враження ,що Перший , там Третій, а куди я бідний маю подітися. :unknown:

Манія величності у Вас, від того і проблеми, всюди де Ви починаєте "активно модерувати", це не Ваше , Ви необ"єктивна людина, Вам потрібно відмовитись від модерування і буде менше срачу, я впевнений.

Так я дійсно,один з користувачів,якому важко змовчати, і часто сам з цього страждаю, але я просто не переношу несправедливості.
Я нічого Вам не вказую ,що робити, це Ваше право, я просто Вас прошу(при всіх) не приступайте, будь ласка, до активного модерування, на УАФі, хай там залишиться така приємна атмосфера, як Ви вище відзначили.
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Володя, а Вам не здається, що Ви вже занадто перебільшуєте? Вам не здається, що Ви зайшли надто далеко і відверто почали переходити на особистості? Не Вам судити, якою людиною є Євген, та тим більше, вказувати йому, що і як робити. Я думаю, що він сам зможе прийняти необхідне йому рішення, не звертаючись до Ваших порад. Ви нахабно порушуєте п.2 та п.6 діючих правил форуму, і саме за це я виношу Вам попередження.

Будь-яке продовження срачу, вибачусь за вислів, буде покаране попередженням, а можливо й баном (на мій розсуд).

Сподіваюсь, що на цьому ця неприємна дискусія закінчиться.
Последние обновки (с момента покупки):
5 Mercedes-Benz, 1 Lamborghini
На 01.02.19 у меня примерно 260 маленьких автомобильчиков).
Мои публикации [1],[2]
Міша, не зовсім згідний з вашими словами, тому що, зацитую себе -
Vollodia писав: ....Я нічого Вам не вказую ,що робити, це Ваше право, я просто Вас прошу...

проте з попередженням згідний, заслужив (хоч на особистості перейшов , не тільки я і хотілось ,би адекватності :D )
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
проте з попередженням згідний, заслужив (хоч на особистості перейшов , не тільки я і хотілось ,би адекватності :D )[/quote]
НЕРЕАЛЬНО!
Відповісти

Повернутись до “Правила Форуму”