Востаннє редагувалось 20 травня 2018, 17:39 користувачем Igrek, всього редагувалось 1 раз.
Igrek писав:В цієї машинки історія буде цікава. Румунська журналка: виготовлена в Китаї, продана в Румунії, прилетіла до мене в Китай, і далі полетить зі мною до України. По дорозі була в Німеччині, а ще заскочить в Москву.

Sashko писав:Якщо будете купляти і супер-кари, і ферарі, і автолегенди, і ще на аукро деякі, так як я, то місця не вистачить дуже швидко. В мене колеція залишилась від батька, то вміщувалась в книжну шафу. А тепер у вітрині склянній на 6-ти полках в 5 рядів, в книжній шафі, в стінці в залі. а далі треба думати, куди їх складати.
Igrek писав:Sashko писав:Якщо будете купляти і супер-кари, і ферарі, і автолегенди, і ще на аукро деякі, так як я, то місця не вистачить дуже швидко. В мене колеція залишилась від батька, то вміщувалась в книжну шафу. А тепер у вітрині склянній на 6-ти полках в 5 рядів, в книжній шафі, в стінці в залі. а далі треба думати, куди їх складати.
Я не беру всі підряд. В мене дві теми: німці та універсали. І дорогих моделей я зазвичай не беру. Буває, що місяцями нічого нового немає. Але зараз став багато їздити за кордон, іноді щось цікаве знаходиться. А з місцем якось розберемось. В мене спеціальна шафа, куди ще штук 40-50 стане. Але поки що все одно все в коробочках, бо нещодавно був переїзд, і невдовзі ще може бути.
Ванко писав:Хорошая модель. По-моему довольно редкая. У Серёжи (Levis) брал? Тоже такую хочу