• Подякували: 3 рази
  • Контактна інформація:
    В цієї машинки історія буде цікава. Румунська журналка: виготовлена в Китаї, продана в Румунії, прилетіла до мене в Китай, і далі полетить зі мною до України. По дорозі була в Німеччині, а ще заскочить в Москву.

Зображення Зображення
    Лягуха путешественница!))) А прикольная такая! :good:
    Визитка - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=3201
    В моей коллекции на 01.08.2015 - 555 моделей
    Якщо будете купляти і супер-кари, і ферарі, і автолегенди, і ще на аукро деякі, так як я, то місця не вистачить дуже швидко. В мене колеція залишилась від батька, то вміщувалась в книжну шафу. А тепер у вітрині склянній на 6-ти полках в 5 рядів, в книжній шафі, в стінці в залі. а далі треба думати, куди їх складати.
    Igrek писав:В цієї машинки історія буде цікава. Румунська журналка: виготовлена в Китаї, продана в Румунії, прилетіла до мене в Китай, і далі полетить зі мною до України. По дорозі була в Німеччині, а ще заскочить в Москву.

Да уж, точно "за 80 дней вокруг света"))))
    Поздравляю с обновкой! :wink:
    — Где находится вторая скорость?
    — В машине.
    — А поконкретнее?
    — Между первой и третьей!
    - х/ф "Большая прогулка"
  • Контактна інформація:
    Sashko писав:Якщо будете купляти і супер-кари, і ферарі, і автолегенди, і ще на аукро деякі, так як я, то місця не вистачить дуже швидко. В мене колеція залишилась від батька, то вміщувалась в книжну шафу. А тепер у вітрині склянній на 6-ти полках в 5 рядів, в книжній шафі, в стінці в залі. а далі треба думати, куди їх складати.

Я не беру всі підряд. В мене дві теми: німці та універсали. І дорогих моделей я зазвичай не беру. Буває, що місяцями нічого нового немає. Але зараз став багато їздити за кордон, іноді щось цікаве знаходиться. А з місцем якось розберемось. В мене спеціальна шафа, куди ще штук 40-50 стане. Але поки що все одно все в коробочках, бо нещодавно був переїзд, і невдовзі ще може бути.
    Igrek писав:
    Sashko писав:Якщо будете купляти і супер-кари, і ферарі, і автолегенди, і ще на аукро деякі, так як я, то місця не вистачить дуже швидко. В мене колеція залишилась від батька, то вміщувалась в книжну шафу. А тепер у вітрині склянній на 6-ти полках в 5 рядів, в книжній шафі, в стінці в залі. а далі треба думати, куди їх складати.

Я не беру всі підряд. В мене дві теми: німці та універсали. І дорогих моделей я зазвичай не беру. Буває, що місяцями нічого нового немає. Але зараз став багато їздити за кордон, іноді щось цікаве знаходиться. А з місцем якось розберемось. В мене спеціальна шафа, куди ще штук 40-50 стане. Але поки що все одно все в коробочках, бо нещодавно був переїзд, і невдовзі ще може бути.

Так, за кордоном більші можливості для колекціонування, навіть у великому місті Києві, Донецьку чи Одесі. У нас вибирати особо на приходиться.
  • Контактна інформація:
    Lancia Dedra SW

Зображення Зображення
    Хорошая модель. По-моему довольно редкая. У Серёжи (Levis) брал? Тоже такую хочу
    Визитка - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=3201
    В моей коллекции на 01.08.2015 - 555 моделей
  • Дякував (ла): 1 раз
  • Подякували: 12 разів
  • а Порши напоминают хайспидовские модели?
  • Контактна інформація:
    Ванко писав:Хорошая модель. По-моему довольно редкая. У Серёжи (Levis) брал? Тоже такую хочу

У него.
    Відповісти

Повернутись до “Останні придбання”