G&A Models писав:Так що вибачте мене друзі за те що не так висловив свою думку як треба.

Нет тебе прощения :D
Друзі дякую вам за ваші відгуки. :beer: :beer: :beer:
Тож знову запрошую вас на оглядини новинок

Як завжди почнемо із історії

Mercedes-Benz 770, також відомий як Großer Mercedes (укр. Великий Мерседес)— розкішний автомобіль представницького класу. Випускався німецькою компанією Mercedes-Benz з 1930 по 1943 роки. Автомобіль дуже цінували високі чини ІІІ Рейху, аристократи, політичні діячі та заможні представники бізнесу. Серед власників 770 варто відзначити таких особистостей як: імператор Японії — Хірохіто, Папа Римський, президент Рейха Пауль фон Гінденбург, Адольф Гітлер, Герман Герінг, Рейнхард Гейдріх, Вільгельм ІІ (останній німецький кайзер) у нідерландському вигнанні і багато інших.

Було два покоління 770х

Покоління Перше - W07 1930-1938
Mercedes-Benz 770 із кузовним індексом W07 побачив світ у 1930 році. Mercedes-Benz 770 (W07) випускався з 1930 по 1938 роки, всього було виготовлено 117 автомобілів.

Версія W07 була оснащена рядним 8-ми циліндровим двигуном об'ємом 7655 см³, потужністю 159 к.с. (110 кВт.) і 2800 об./хв. без наддуву. Також була опція із наддувом (типу Roots), при повному відкритті заслонки включався наддув і потужність досягала 200 к.с. (150 кВт.)при 2800 об./хв., а це в свою чергу давало автомобілю можливість розвинути максимальною швидкістю 160 км/год. Трансмісія - 4-ст. механічна КПП. Підвіска - на напів-еліптичних ресорах. Загальні розміри автомобіля залежали від типу кузова, але колесна база шасі була 3750мм. Розмір шин - 7,00-20.

Друге покоління - W150 (1938-1943)
770 другого покоління з кузовним індексом W150, вийшов у 1938 році. Нове покоління виготовляли на новому шасі - трубчастої овальної форми із незалежною підвіскою на передньій осі і підвіскою типу "де Діон" на задній. Колія передньої та задньої осей була однаковою - 1500мм. Двигун був такий самий, як у W07, але тільки із збільшеною потужністю до 155 к.с. при 3000 об./хв, і відповідно версія із наддувом - 230 к.с.(170 кВт.) при 3200 об./хв. Трансмісія уже була 5-ступнева.
До завершення виробництва серії W150 у 1943 році було виготовлено 88 екземплярів.

В 1938 році 770 рахувався найдорожчим автомобілем в Німеччині, при тому що ціну можна було на нього взнати тільки по запиту.
В період з 1940 по1943 рік випускалися також і броньовані модифікації із заводським індексом W 150 II. Маса такого автомобіля становила 5 400 кг, а максимальна швидкість вказана виробником - 80 км год.

Model
На цей раз піде мова про 770 Першого Покоління. Багато хто з вас має у своїх колекціях цю модель. Модель виготовлена корпорацією РСТ у різних виконаннях - журналка, White Box,тощо.
Я особисто полював за моделею виробництва Minichamps, хочх модель вже і не виробляють, але знайти досить легко. Моє полювання було ще в тому, щоб не платитити "дурні" гроші. І от успіх, дивіться самі
Minichamps 436 036000 Mercedes-Benz 770K Cabriolet F Kaiser Wilhelm II 1931 - Political Leaders Series No.10
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
G&A Models
Дуже гарний мерседес :Bravo:
в 1981 році зявився спортивний автомобіль Maserati Biturbo (Tipo 116) з кузовом нотчбек купе з двигуном V6 обємом в 2 літри і оснащеним двома турбонаддувами, саме цей факт і відобразився в назві автомобіля. Машина була розроблена і сконструйована Pierangelo Andreani з De Tomaso

якщо я не помиляюсь то це був перший серійний автомобіль котрий обладнувався двома турбонаддувами

Minichamps Maserati Biturbo

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
G&A Models
Квадратний автомобiль, але який вiн красунчик :good:
Да хорош Maserati Biturbo :) и цвет удачный
С уважением Андрей
Моя визитка http://www.ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=8674
І остання новинка на сьогодні це...
Це автомобіль ікона. В минулому році йому сповнилось 50. В 1999 році був названий авомобілем століття.
На сьогодні компанія виробляє 16 модельних варіантів (модифікацій) базовою моделі, з 20 варіантами двигунів (потужністю від 355 до 520 к.с.).
Тож:

Minichamps Porsche 911 (997) Turbo Cabriolet 2005

Зображення

Зображення
G&A Models
Новинки :good:
Ну а Порше отмечу отдельно - это =@ =@ =@
А теперь нужно обязательно дунуть, потому что если не дунуть, то никакого чуда не произойдет. © Амаяк Акопян

Моя ПОРШивая визитка

Мои продажи
Друзі щиро дякую вам за ваші відгуки

Мушу сказати що зимовий сезон приніс гарний "модельний урожай"

Сьогодні приїхала моя давня хотілка. Я завжди прагнув роздубути парочку Mercedes Benz 770K виробництва фірми Minichamps, особливо королівських авто. Тож 770К в кузові Фаетон Ф кайзера Вільгельма в мене вже запаркувався. Залишалось "зовсім мало" - знайти йому до пари 770К в кузові Пульман лімузин, і звичайно же Імператорський.
В свій час з певних обставин я цю модель пропустив, потім знайшов інформацію що можливо її взяти в дилерівському варіанті як історичну серію. Недивлячись на завищену ціну (за історичні моделі Mercedes дере з нашого брата) я відвідав місцеве представництво Mercedes і тикнувши пальцем в брошуру сказав : Хочу і заплачу вам гроші!
Тим самим напряг я відділ запчастин, через 3 тижні я отримав відповідь - з великими вибаченнями , мене повідомили що в жодного офіційного дилера на теренах Європи цієї моделі ні на складі ні на виставочній полиці немає, та і виробник вже не виготовляє. Про виробника я знав, а от новина Мерцедеса мене звичайно не порадувала. Тож почав я свої пошуки на теренах інтернет аукціонів та модельних базарів. Як ви звичйно здогадались дурні гроші теж не хотілось платити. Доречі і в нас тут є подібні торгаші до Севмодел, а скільки таких в Штатах... Дану модель можна спокійно придбати в Америці по ціні від 100$(якщо повезе) до 170$ + пересилка. Тож полювання почалось. І от 23 лютого цього року, в 20:25 за Лондонським часом пролунав фатальний постріл. А сьогодні сміливо можна сказати що операція "Імператор" успішно завершилась!

Тож зустрічайте:
[center]Minichamps 436 034200 Political Leaders Series No.8 - Mercedes-Benz 770K Emperor Hirohito 1935[/center]

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
G&A Models
  • Дякував (ла): 1 раз
  • G&A Models
    Андрей, рад снова тебя видеть! :friends: