G&A Models писав:
Дуже дякую за комплімент
Так є в мене слабість до Ferrari та подіних автомобілів
показуйте

G&A Models писав:
Дуже дякую за комплімент

kabanius писав:G&A Models писав:Ще один цікавий факт, на сьогодні деякі моделі зняті з виробництва але ще можна знайти їх у дилерьских версіях. Справа в тому що модель вже стала в деякій мірі раритетом ну а тут ще добавився фактор ексклюзивності.
Ні, Андрію - я маю на увазі не раритетни "дилерки" з старих запасів, а наприклад, ось такі сучасні дилерськи "перевипуски" відомих старих моделей VW від Minichamps:![]()
Зверни увагу на спеціфічну картонку та бокс. Так ось, часом видбувається щось парадоксальне: подібні "дилерки", зроблени нещодавно, можуть коштувати дорожче, ніж у тому же магазіні "регулярні" лімітовани старі моделі того же автомобиля від Minichamps, у стандартній чорній коробці, але, наприклад - іншого кольору. Що виглядає дуже дивним - для більшості колекционерів, думаю, більш цінним поповненням колекції буде саме лімітована регулярна модель, ніж дилерська з невідомим великим тіражом. От я про що кажу.

G&A Models писав:Мене особисто часом цікавлять дилерські моделі. Для мене є декілька факторів: часом така модель зявляється набагато скоріше за модель нормального випуску(а часом і взагалі просто не виходить), є більша аутентичність з реальним автом котре бачиш на дорозі, ну і ще одне - можливість мати модель з правим рулем(Vauxhall)

Востаннє редагувалось 20 лютого 2013, 23:06 користувачем G&A Models, всього редагувалось 1 раз.
streetst писав:G&A Models писав:
Дуже дякую за комплімент
показуйте
G&A Models писав:Ще би хотілось добавити декілька слів на рахунок дилерських моделей.
В кінці 90х німецька фірма Schabak поставляла свої моделі фірмам VW, AUDI, Mercedes і всі дилерські коделі були такі самі як і для широкого ринку.
А от в минулому році фірма виготовила серійно модель McLaren MP4-12C 2011 в двух заводських кольорах, на мій погляд ця модель вже практично готова стати в ряд дилеровських моделей