• Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель
    G&A Models писав:

Дуже дякую за комплімент
    Так є в мене слабість до Ferrari та подіних автомобілів

показуйте :)
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    kabanius писав:
    G&A Models писав:Ще один цікавий факт, на сьогодні деякі моделі зняті з виробництва але ще можна знайти їх у дилерьских версіях. Справа в тому що модель вже стала в деякій мірі раритетом ну а тут ще добавився фактор ексклюзивності.

Ні, Андрію - я маю на увазі не раритетни "дилерки" з старих запасів, а наприклад, ось такі сучасні дилерськи "перевипуски" відомих старих моделей VW від Minichamps:
    Зображення Зображення
    Зверни увагу на спеціфічну картонку та бокс. Так ось, часом видбувається щось парадоксальне: подібні "дилерки", зроблени нещодавно, можуть коштувати дорожче, ніж у тому же магазіні "регулярні" лімітовани старі моделі того же автомобиля від Minichamps, у стандартній чорній коробці, але, наприклад - іншого кольору. Що виглядає дуже дивним - для більшості колекционерів, думаю, більш цінним поповненням колекції буде саме лімітована регулярна модель, ніж дилерська з невідомим великим тіражом. От я про що кажу.

В цьому випадку справа проста.

Старі моделі можуть коштувавти дешевше бо декілька років тому гуртова ціна була на них дешевша, Як я вже писав раніше ціни за останніх декілька років значно підросли,якщо навіть не стрибнили в гору. Ще одна немаловажна деталь,якщо в магазині модель на полиці лежить довго то від неї хочуть позбутись- от і опускають ціну щоб повернути затрати. А в дилерів трошки інший підхід - модель стоїть в стенді як частина інтерєру, ї всерівно чи продасться чи ні. І знову приведу приклад Mercedes, тут відчувається по дилерським моделям -є різниця в ціні навіть часом на ту саму модель, це свідчить що закупівельна ціна була різною, більш новіші - дорожчі

А на рахунок колекціонерського підходу до питання що цікавіше- стара лімітована, чи новіша дилерська модель - то я думаю що це питання власного вибору.

Мене особисто часом цікавлять дилерські моделі. Для мене є декілька факторів: часом така модель зявляється набагато скоріше за модель нормального випуску(а часом і взагалі просто не виходить), є більша аутентичність з реальним автом котре бачиш на дорозі, ну і ще одне - можливість мати модель з правим рулем(Vauxhall)

Хочу тільки показати приклад дилерської моделі, я от власне хотів в такому кольорі і знайшов!!
    До вашої уваги всім добре відомий Mercedes Benz SLS AMG (Schuco for Mercedes Benz)
    Зображення
    Зображення
    Зображення
    Зображення

Зображення
    G&A Models
    Долгожитель
    Долгожитель
    Коллекция - СУПЕР!!!! :Bravo:
    "По замашкам вроде фраер...Но не фраер - это точно!" Костя Сопрыкин
    kabanius
    kabanius
    Дякую тобі за роз'яснення! Ось тепер усе стало на свої місця.
    G&A Models писав:Мене особисто часом цікавлять дилерські моделі. Для мене є декілька факторів: часом така модель зявляється набагато скоріше за модель нормального випуску(а часом і взагалі просто не виходить), є більша аутентичність з реальним автом котре бачиш на дорозі, ну і ще одне - можливість мати модель з правим рулем(Vauxhall)

У мене теж дуже багато дилерських моделей, вони (якщо брати саме Volkswagen) нічим не гірше від лимитованих, а кольори бувають навіть цікавішими. А моделі SEAT, починаючи ближче до середини 2000-х, існують поки що лише в дилерському та журнальному виконанні, причому дилерськи моделі проработани дуже гарно.

Доречі, червоний колір для Mercedes Benz SLS AMG - на мою думку, мабуть, найбільш вдалий. :good:
    Ігор на рахунок моделей SEAT ти правий, тільки декілька моделей пропонують нам виробники IXO, NEO, Norev, Minichamps(в минулому)
    А от ділери та видавництва дають нам вибір

А про кольори в ділерському виконанні я згодем, адже це реальні тона
    G&A Models
    Ще би хотілось добавити декілька слів на рахунок дилерських моделей.
    В кінці 90х німецька фірма Schabak поставляла свої моделі фірмам VW, AUDI, Mercedes і всі дилерські коделі були такі самі як і для широкого ринку.
    А от в минулому році фірма Minichamps виготовила серійно модель McLaren MP4-12C 2011 в двух заводських кольорах, на мій погляд ця модель вже практично готова стати в ряд дилеровських моделей
    Зображення
    Зображення
    Зображення
    G&A Models
    Однією із перших ділерських моделей в моїй колекції стала одна із перших моделей фірми Minichamps

Minichamps 01000C AUDI V8 1991
    Зображення
    Зображення
    G&A Models
    streetst писав:
    G&A Models писав:

Дуже дякую за комплімент
    Так є в мене слабість до Ferrari та подіних автомобілів

показуйте :)

Із превеликим задоволенням, підскажіть звідки починати
    G&A Models
    kabanius
    kabanius
    G&A Models писав:Ще би хотілось добавити декілька слів на рахунок дилерських моделей.
    В кінці 90х німецька фірма Schabak поставляла свої моделі фірмам VW, AUDI, Mercedes і всі дилерські коделі були такі самі як і для широкого ринку.
    А от в минулому році фірма виготовила серійно модель McLaren MP4-12C 2011 в двух заводських кольорах, на мій погляд ця модель вже практично готова стати в ряд дилеровських моделей

Постій... невже ти хочеш сказати, що ця модель зроблена під брендом Schabak? :shock:
    Вони ж не робили автомоделі з 1996-го року, а згодом - лише літаки в 1:400 (або 1:500)?
    Це не розиграш? Покажи днище! :wink:
    Але модель дуже схожа на Minichamps...
    Ігор я вибачаюсь,опечатка пропустив слово Minichamps

Вже поправив
    G&A Models
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”