tatarin-ua писав:Петя ты собрал подборку которую я так и не осилил .![]()
![]()
Дякую Костя.Я впевнений що у тебе друже все попереду

tatarin-ua писав:Петя ты собрал подборку которую я так и не осилил .![]()
![]()

Петро М.Я. писав:Новинка Mercedes 220SE Rally Monte-Carlo.Заодно вся моя скромна підбірка Мерседесів W111.Сірий Універсал виробник Вайтбокс.Зелений Седан із світлим дахом від виробника Алтая(німецька журнальна серія Мерседес Колекшон).Голубий Седан ралійний виготовила теж Алтая(Серія Раллі Монте-Карло).![]()
горбатый писав:Петро М.Я. писав:Новинка Mercedes 220SE Rally Monte-Carlo.Заодно вся моя скромна підбірка Мерседесів W111.Сірий Універсал виробник Вайтбокс.Зелений Седан із світлим дахом від виробника Алтая(німецька журнальна серія Мерседес Колекшон).Голубий Седан ралійний виготовила теж Алтая(Серія Раллі Монте-Карло).![]()
Як кажуть в Одесі - "шикарный вид"!
Продовжую тему Мерседес Бенц.Анонс

tatarin-ua писав:Петя ты "Манияк"в хорошем смысле

Бачу тебе на Мерси добре потянуло!

Потягнуло трішки
Після Мерседесів показуватиму БМВ 

[/url[url=http://postimage.org/]
Aleksus писав:Популярная эта модель у производителей и именно мерса ,принимавшего участие в Монте-Карло.На моей памяти это третья. Первую Витесс сделал,вторую Спарк....Единственный косячок - цвет. Слишком тёмный он у Алтайи, в отличии от других производителей...
Хочу добавити до вашого коментаря що зі всіх вами перерахованих моделей Алтая по ціні дешевша та на мою думку доступніша
, я також к такому придивлявся, але так не придбав
зато купешка в мене є