tatarin-ua писав:Петя ты собрал подборку которую я так и не осилил . :good: :good: :good:

Дякую Костя.Я впевнений що у тебе друже все попереду :friends:
Петро М.Я. писав:Новинка Mercedes 220SE Rally Monte-Carlo.Заодно вся моя скромна підбірка Мерседесів W111.Сірий Універсал виробник Вайтбокс.Зелений Седан із світлим дахом від виробника Алтая(німецька журнальна серія Мерседес Колекшон).Голубий Седан ралійний виготовила теж Алтая(Серія Раллі Монте-Карло). :OO:

Як кажуть в Одесі - "шикарный вид"!
горбатый писав:
Петро М.Я. писав:Новинка Mercedes 220SE Rally Monte-Carlo.Заодно вся моя скромна підбірка Мерседесів W111.Сірий Універсал виробник Вайтбокс.Зелений Седан із світлим дахом від виробника Алтая(німецька журнальна серія Мерседес Колекшон).Голубий Седан ралійний виготовила теж Алтая(Серія Раллі Монте-Карло). :OO:

Як кажуть в Одесі - "шикарный вид"!

Cпасибі :beer: Продовжую тему Мерседес Бенц.Анонс
Зображення

Зображення
  • Подякували: 3 рази
  • Петя ты "Манияк" :crazy: в хорошем смысле :beer:
    З повагою Костянтин
    В tatarina на поличці (моя візитка)
    tatarin-ua писав:Петя ты "Манияк" :crazy: в хорошем смысле :beer:

Ну може зовсім трішки :D :OO:
    Классный раллійник :good: Бачу тебе на Мерси добре потянуло! :D

Зображення
    Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
    С ув. Богдан...
    Спасибі Богдане. :Yahoo!: Потягнуло трішки :D Після Мерседесів показуватиму БМВ :beer:
    Популярная эта модель у производителей и именно мерса ,принимавшего участие в Монте-Карло.На моей памяти это третья. Первую Витесс сделал,вторую Спарк....Единственный косячок - цвет. Слишком тёмный он у Алтайи, в отличии от других производителей...

ЗображенняЗображенняЗображення[/url[url=http://postimage.org/]Зображення
    Aleksus писав:Популярная эта модель у производителей и именно мерса ,принимавшего участие в Монте-Карло.На моей памяти это третья. Первую Витесс сделал,вторую Спарк....Единственный косячок - цвет. Слишком тёмный он у Алтайи, в отличии от других производителей...

Дякую колего.Прийму це до уваги.Радий вашому візиту :) Хочу добавити до вашого коментаря що зі всіх вами перерахованих моделей Алтая по ціні дешевша та на мою думку доступніша
    Гарний раллійник :good: , я також к такому придивлявся, але так не придбав :unknown: зато купешка в мене є :wink:
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”