Долгожитель
Долгожитель
Зображення :beer:
Приветствую ! Это по началу недорогие модели и много покупается , а потом как затянет и начинаешь покупать то что нравится не взирая на цену .
З повагою Костянтин
В tatarina на поличці (моя візитка)
Юзер
Юзер
Вітання земляку!
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Контактна інформація:
Приветствую! :beer:
Коллекционер со стажем. Интересуют в первую очередь модели автомобилей до 1945 года. Но, как говориться, ничто человеческое мне не чуждо:)
Моя визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Уважаемый
Уважаемый
novikoffav писав:Да не, я еще не перешел от количественного к качественному уровню. :wink: Когда их много - есть, где глазу остановится. Да и отвалить целую кучу бабла за раз за модель... как то еще не созрел :unknown:

ну не обязательно же сразу рога мочить в BBR или подобное, можно нырнуть в какой нибудь качественный ширпотреб типа АвтоАрта или МиниЧампса (я не про их раскривушки))
такие качественные модели действительно могут визуально преподать суперкар, ну а журналка - никак
вспомни Сайлен, где они вместо двигла организовали полочку для подвозки травы кролям)
Юзер
Юзер
Re: novikoffav

Повідомлення Zlodey »

С легализацией :friends: !!!
avk
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення avk »

cool6691 писав:ну не обязательно же сразу рога мочить в BBR или подобное

Если не получается сделать жизнь лучше, ее можно хотя бы украсить.
cool6691 писав:вспомни Сайлен, где они вместо двигла организовали полочку для подвозки травы кролям)

С легализацией :beer:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення laspi »

Поздравляю с визиткой :beer:
Контактна інформація:
Юзер
Юзер
Вітаю, земляче! :Yahoo!:
А тойво, ти нібе львівський а [s]метод подачі контенту як у моха перкалаби[/s] діялект франківський ... Ачотак? :D
Ботаніка сильна наука Зображення для неї здоров'я треба....
Altaya Rally Collection детектед! Я з неї також починав. Вже помалу вони стають раритетами...
Я би радив прислухатись до cool6691. Краще менше, але краще...
З повагою, Володя.
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
Юзер
Юзер
tatarin-ua писав:Зображення :beer:
Приветствую ! Это по началу недорогие модели и много покупается , а потом как затянет и начинаешь покупать то что нравится не взирая на цену .

Да, согласен, переход от количества к новому качественному уровню неизбежен. Но состоится он. наверное. не скоро с моей то зарплатой в 1800 грн. :cry:
Юзер
Юзер
baramelik писав:Вітаю, земляче! :Yahoo!:
А тойво, ти нібе львівський а [s]метод подачі контенту як у моха перкалаби[/s] діялект франківський ... Ачотак? :D
Ботаніка сильна наука Зображення для неї здоров'я треба....
Altaya Rally Collection детектед! Я з неї також починав. Вже помалу вони стають раритетами...
Я би радив прислухатись до cool6691. Краще менше, але краще...

І тобі, пане, вітання мої найпалкіші! :D Та тут діалект на ходу виникає, як на думку спаде - так і пишу. Може від того, шо читав багато різної всякої літератури раніше.
Щодо колекції - для мене це швидше розвага, аніж гонитва за достовірною деталізацією. Може я ще не доріс, але якість більшості журнальних моделей феррарі мене цілком задовільняє. Поліцейскі журналки - терпимо. Зрештою, як казав - багато вирішують гроші. Ну не можу я збирати кілька місяців на одну модель. А так то можу спокійно позволити собі купити нову модель раз на два тижні.
Як каже мій колега - будем посмотреть. як воно далі піде.
Відповісти

Повернутись до “Візитки”