Вирішив також додати свою візитку, а то якось не гарно анонімствувать.
Я, Новіков Андрій, жию ві Львові, маю 30 років від роду (поки шо). Займаюся тіпа ботанікою.
Колекціоную недорогі моделі (переважно журналки) 1/43 лишень кіка років. Якось фінанси, жена і совість не позволяють купувать дорогі автівки. Наразі мам троха більше 200 моделей, частина з яких потребує реставрації. Реставраційов займуїсє рідко, тіко коли є час або коли начальство гет вкурвить і я рішаю увольнятся. Моделі зберігаю прямісінько на роботі, тож маю щенстя споглядать їх цілий день.
Зі напрямком колекції поки шо не опрєдєлілся - хапаю усе, шо нравиться. Останній час збирав поліцейські автівки, проте їх теперка одмінили і думаю вибірково почати збирати шось з автолєгєнд і може з суперкарів. Але більшість радянських авто не дуже сі подобають, а у більшості суперкарів покраска така, шо не можу дивитись без сльози на очах.
Зрештов, прошу паньство оглянути мою колекцію власноочно. Фотки тово не дуже доброї якості
, то кеби хто захотів шось ліпше роздивитисє - прошу мені написать.

Ниче. с моим характером, может его еще подправят - чтоб уж точно под ботаника
Когда их много - есть, где глазу остановится. Да и отвалить целую кучу бабла за раз за модель... как то еще не созрел