Да и мне понравился уматный крокодил!:)
Kuresh2008
sharleman
mykola78
restavrator
DSO67
siber
LeOriC
Спасибо, коллеги!
Смотрю, что все остались неравнодушны к "крокодилу колёсному")
sharleman
mykola78
restavrator
DSO67
siber
LeOriC
Спасибо, коллеги!
Смотрю, что все остались неравнодушны к "крокодилу колёсному")
restavrator писав:По "Стратосу"-точно игрушка,но фотки получше не помешали бы,впрочем как и КАМАЗа.
Павлентий, фотки в студии:
1. Камаз. На фото он кажется значительно больше своих размеров, хотя в реальности по своей длине чуть больше "моргуновки".
2. Псевдостратос в разных ракурсах и в сравнении с зеленой козявкой
DSO67 писав:"Штутц" цікавий, особливо колеса!!! Зроби плизь фото дна... Якщо бампера і передня "навіска"-пластикові,тоді виходить ще одна "перехідна" в сторону упрощення модель.
Ярослав, мені здається, що даний рімейк зроблений в період якогось матеріального дифіциту чи перебоїв з роботою тієї чи іншої поточної лінії виробництва, наприклад, щодо нанесення хромованого покриття. Адже рамка вітровика відокремлена від латунної стрічки на капоті. Проте, в свою чергу, дно простеньке пластикове; фарки ніби-то гумові, бо гарно гнуться і не ламаються. І останнє вказує як раз на піздні перехідні приналежності.
Коротше кажучи, без рідної коробочки зі штампом важкувато визначити щось однозначно вірогідне.
Прикольна купка
А такий самоскид у Полтаві в одному з магазинчиків продається.
По "Штутцу": м"ягкі деталі-капрон.Колеса суцільні-пластикові./ніразу не бачив/.Хром відмінив Горбачов.... Саме цікаве-днище: пресформа повністю змінена: пластик+ щезли залиті місця ціни,саме слово "ціна"...р...к... та картер. Рамка шкла і крепіж-від ранньої моделі.
Можу висловити версію: сама пізня зборка на заводі із того що залишилося,або зборка "на дому" із того що можна було винести з заводу-тобто кузов з рамкою ще ранній, а решта деталей пізнього випуску. Однозначно дуже цікава модель! Іграшки теж!!!
Самосвал маю такий же,но без кузова...
Можу висловити версію: сама пізня зборка на заводі із того що залишилося,або зборка "на дому" із того що можна було винести з заводу-тобто кузов з рамкою ще ранній, а решта деталей пізнього випуску. Однозначно дуже цікава модель! Іграшки теж!!!
Самосвал маю такий же,но без кузова...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Я такие пластиковые видел, на Штуце в году 1993-1994, у одноклассника...
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
— В машине.
— А поконкретнее?
sharleman
В тебе феноменальна пам"ять
.Але не спіши-такі та не такі. Пластикові днища були навіть з ціною 3 руб.00коп...
В тебе феноменальна пам"ять
.Але не спіши-такі та не такі. Пластикові днища були навіть з ціною 3 руб.00коп...ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Я про колёса)))))) Днище не помню, помню цвет - красные крылья, зелёный корпус)))) Я его чуть не сменял на ГАЗ-2402 номерной))))) Правда Волга сирано у меня умерла((((
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?