Один з найулюбленіших проектів. Зроблений на базі ГАЗ ААА від НАП. Було збільшено раму. Кузов також саморобний з пластику та дерева. Це рідкісний прототип малої серії і у 43-му вряд чи хтось його виконував.
Ят Мінг. Як модель, що нагадує оригінал, вона не підходе. Дуже багато неточностей та упущень. А ось як сучасний стайлінг саме те. Тим паче подібних варіацій дуже багато. Прийшлось повозитися з кліренсом та остекленням, допрацювати салон та сам кузов.
Дуже подобається ця робота. Зроблена на основі Бураговської іграшки, яка чітко попадає у масштаб. У ній перелопачено усе - кузов, салон, остеклення та фари. Колеса взяті від Карарамовського Сільверадо, який все одно не масштабний.
Дуже стара робота. Взагалі сам кузов робив мій друг, закинув проект і потім подарував мені в павів розібраному стані. Я переробив захисний каркас біля двигуна і гвинт. Зробив салон згідно опису оригінального автомобіля. Трішки підфарбував кузов. Вийшло щось типу транспорту після ремонту. Фотографії старі, але за цей час з нею нічого і не сталося, так і стоїть на поличці.