G.Green писав:Вітаю усіх!
В підтримку до показаних вище універсалів пропоную до перегляду ще однин представник , до того ж самий перший з ФЕРРАРІ . В ілюстрованих виданнях Ю.Самойліка "FERRARI" є згадка про це авто, але я так і не зрозумів достеменно що там і як відбувалось і трансформувалось, бо там на цьому шассі була барчетта і от Fontana i от Vignale потім знов перероблено Fontana ?!! Одним словом, тут потрібен фахівець з історії марки. Я ж лише тільки відобразив те що колись випустило в вигляді кіта французька Provence Moulage...
FERRARI 212 Export Break (Fontana) #0086E? 1951

streetst писав:ти ж такі не любиш, вона на гоночний болід схожа
div_20 писав:G.Green писав:Вітаю усіх!
FERRARI 212 Export Break (Fontana) #0086E? 19514erTeno]{ писав:G.Green писав:....Голандський Niels van Roij Design побудував таку ось майже сучасну інтерпритацію на відоме авто 1962 250 GT SWB Breadvan. Чи варто таке уваги, що б можна було відтворити в мініатюрі?
Этот голландец просто шикарен, из 4 проектов, сделал 2 просто потрясающих универсала из Tesla и Rolls-Royce.
Не знаю можно ли отнести эту Ferrari 550 Maranello к универсалам, но раз её воплотили в реальном масштабе надо делать и модельlaspi писав:Цікавий автомобіль, цікава буде і мініатюра, гадаю що ніхто серійно не робив таку модель, тому є сенс її зробити