Це пластиковий КІТ Московського заводу "Прогрес" виконаний в 1:24Timyp писав:Это сборная модель в 1/24 или 1/25. Точно не помню.minardi писав:А разве это игрушка?
1.-На рахунок Чайки-ГАЗ-13-----з задоволенням поставив її собі в колекцію поряд з номерною чорною,так як виконана вона на високому рівні в порівнянні з ціною.2.-вибрав двухколірну-тому що мені вона сподобалася,хоч в реальності можливо таких небуло.
3.- Взагалі це модель-ГАЗ-13 А--так як має позаду передніх сидінь
шкляну перегородку, а ГАЗ-13 і ГАЗ-13 А- це вже дві різні моделі
.
4.-При порівнянні з нашою Чайкою є багато плюсів та мінусів,тому моя
особиста думка- це модель а не іграшка.
шкляну перегородку, а ГАЗ-13 і ГАЗ-13 А- це вже дві різні моделі
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
ВАЗ в хорошому стані но без упаковки звичайно. Пережив звичайно дитинство бо був заниканий в якись куток,але зроблений добротно як
для забавки
.Навіть в теперішній час дозволяю своїй" модельці"
покататися акуратно по кімнаті на першій передачі
./дивись на фото за Вазіком-крадеться/...
для забавки
покататися акуратно по кімнаті на першій передачі
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
DSO67 писав:1.-На рахунок Чайки-ГАЗ-13-----з задоволенням поставив її собі в колекцію поряд з номерною чорною,так як виконана вона на високому рівні в порівнянні з ціною.2.-вибрав двухколірну-тому що мені вона сподобалася,хоч в реальності можливо таких небуло.
шкляну перегородку, а ГАЗ-13 і ГАЗ-13 А- це вже дві різні моделі.
У Велли абсолютно точно можно считать удавшимися и Чайку (кстати, на РС форуме я тоже писал, что это 13А), и Газель!
Будем надеятся, что ожидаемый в скором времени Уаз-452В тоже будет очень неплох!
DSO67 писав:Це пластиковий КІТ Московського заводу "Прогрес" виконаний в 1:24Timyp писав:Это сборная модель в 1/24 или 1/25. Точно не помню.minardi писав:А разве это игрушка?
склеєно особисто...Час забрав тільки праву фару-- вона чекала на підклейку- НІХТО З РОДИНИ НЕ ПРИЗНАВСЯ