[youtube]qy2v14hbsU0[/youtube]
СЛАВА УКРАЇНІ!
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
Фото с ФБ странички "УкрОборонПрома"

Я смотрю, на Дозор дополнительные бронелисты установили...

Я смотрю, на Дозор дополнительные бронелисты установили...
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
— В машине.
— А поконкретнее?
Незаметили что-то мы презентацию "беспилотника" на колёсах?
Итак, встречаем - "Фантом".
[spoiler=Статья УНИАН]Державний концерн "Укроборонпром", що об'єднує головні оборонні підприємства України, презентував безпілотний багатофункціональний мінібронетранспортер "Фантом". Як передає кореспондент УНІАН, презентація бронемашини відбулася на Київському бронетанковому заводі в присутності секретаря РНБО Олександра Турчинова, міністра оборони Степана Полторака і гендиректора "Укроборонпрому" Романа Романова. За словами розробників машини, це перший тестовий зразок. Головна мета машини - виконання бойових завдань, зокрема розвідки, а також підвезення боєприпасів і вивезення поранених. Відповідно до тактико-технічних характеристик, "Фантом" може управлятися по захищеному радіоканалу на дистанції до 2,5 км або за допомогою кабелю на відстані до 5 км. Як повідомив один із розробників "Фантома" Сергій Поляков, бронемашина озброєна кулеметом калібру 12,7 мм, тепловізором для роботи в нічний час, також має броньований кузов. Крім того, за словами Полякова, машина укомплектована електродвигуном і генератором, що дозволяє "Фантому" працювати в автономному режимі до одного місяця. Розрахунок "Фантома" становить дві людини: водій і стрілок. При цьому Романов відзначив, що даний тип техніки здатні виробляти лише кілька країн. "За інформацією наших фахівців, Україна увійшла до топ-5 виробників такої техніки", - сказав Романов.
Источник - http://economics.unian.ua/industry/1491 ... -foto.html[/spoiler]
А теперь фото:

и GIFка

Фото с сайта УНИАН и ФБ странички "УкрОборонПрома".
Итак, встречаем - "Фантом".
[spoiler=Статья УНИАН]Державний концерн "Укроборонпром", що об'єднує головні оборонні підприємства України, презентував безпілотний багатофункціональний мінібронетранспортер "Фантом". Як передає кореспондент УНІАН, презентація бронемашини відбулася на Київському бронетанковому заводі в присутності секретаря РНБО Олександра Турчинова, міністра оборони Степана Полторака і гендиректора "Укроборонпрому" Романа Романова. За словами розробників машини, це перший тестовий зразок. Головна мета машини - виконання бойових завдань, зокрема розвідки, а також підвезення боєприпасів і вивезення поранених. Відповідно до тактико-технічних характеристик, "Фантом" може управлятися по захищеному радіоканалу на дистанції до 2,5 км або за допомогою кабелю на відстані до 5 км. Як повідомив один із розробників "Фантома" Сергій Поляков, бронемашина озброєна кулеметом калібру 12,7 мм, тепловізором для роботи в нічний час, також має броньований кузов. Крім того, за словами Полякова, машина укомплектована електродвигуном і генератором, що дозволяє "Фантому" працювати в автономному режимі до одного місяця. Розрахунок "Фантома" становить дві людини: водій і стрілок. При цьому Романов відзначив, що даний тип техніки здатні виробляти лише кілька країн. "За інформацією наших фахівців, Україна увійшла до топ-5 виробників такої техніки", - сказав Романов.
Источник - http://economics.unian.ua/industry/1491 ... -foto.html[/spoiler]
А теперь фото:

и GIFка

Фото с сайта УНИАН и ФБ странички "УкрОборонПрома".
— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?
Аста ла виста, сепаратиста!

Фото с ФБ странички МОУ

Фото с ФБ странички МОУ
— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?
УАЗ "Азова" буксирует пулемет ПКВТ. Лафет для пулемета был предоставлен Черниговским военно-историческим музеем. Сейчас лафет вернулся в музей и занял свое место в экспозиции.

Візитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=5294
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його гарячих жилах
Козацька кров пульсує і гуде!

Візитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=5294
sharleman писав:Незаметили что-то мы презентацию "беспилотника" на колёсах?
не силен я в радичастотах, но помню как РЭБы, особенно ватостанские, глушили все в округе...
вот и думаю - это ж какой закытый канал надо иметь?
хз чего хочу...

Фото с сайта "Обозреватель"
— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?
s_dmitriy писав:sharleman писав:Незаметили что-то мы презентацию "беспилотника" на колёсах?
не силен я в радичастотах, но помню как РЭБы, особенно ватостанские, глушили все в округе...
вот и думаю - это ж какой закытый канал надо иметь?
Я так понимаю, на этот случай и заготовлен ВОК, но вопрос теперь в другом: кабель-то вряд ли супер-мега-гипер армирован, да и сомневаюсь я, что он каким-либо образом армирован вообще. Осколки/пули/банальные сапёрные лопатки - и нет кабеля. Но разработчикам конечно виднее

— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?