SMB писав:юрок писав:Шановний, а як що людина купляє з населеного пункту де нема Нової Пошти. Ви про це не подумали?
При чім тут то? Якщо пересилка укрпоштою вартує 8 грн а ви берете 25, то про що мова? ви заробляєте на доставці виходить. Я немаю нічого проти такого-просто варто це визнати і вказувати (мовляв доплюсовую транспортні витрати )
Проведу аналогію. є продавці котрі продають декілька лотів на аукро в місяць чи півроку, але при відправці новою поштою вони купуляють коробку, беруть плівку, послуги пакування,- з суми 25 грн виходить 35-40. А є такі що продають десятки лотів на місяць, але запаковують у свої коробки, при цьому не доплюсовуючи додаткових послуг.
Але толерантність і "піти на зустріч" це не до наших людей.
Коробочек в мене набагато більше чим моделей(така робота). А моделей теж не мало...
То мабуть і Ви ідіть на зустріч людям. щоб не витрачали даремно свій час. простоюючи в черзі на УКРПОЧТІ. Але ак що Ви купуєте моделі по 30грн. то це для Вас мабуть дуже суттєво.
Да, за рахунок цього я озолотився,,,,

Минимальная стоимость - 32 грн. Как по мне - на первое место выходит уже ДЕНЕЖНЫЙ вопрос. Личный пример: на прошлой неделе получил посылку с 1 моделью 43-го масштаба из Киева к себе в Донецкую обл. Упакована добротно,обложена пенопластом(размер коробки,понятно,больше модели) - 41 грн.
На прошлой же неделе Саша LUCKY отправил посылку с 4 моделями - упакована сами знаете как добротно и надежно(коробок в меру объемный и переложено на совесть) - 12!!! грн.
Да подожду я недельку эту посылку,с Германии заказ подольше жду!!!