DSO67 писав:Чудові фотки, все класно.Неповезло лише самому туристу- йому джип на "запорожець" поміняли :)

А як на мене, це турист радянський,часів перебудови та й наметик-з тих часів (іще татком при Брежневі куплений) разом із Запорожцем. Ну не зміг татко, з його зарплатнею молодшого наукового співробітника, заробити на крутішу машину. Але-що є-то його, кровне, чесно зароблене.
Единому сину-студенту допоміг-купив джинсового імпортного костюмця, зкинулися із дружиною): "Відпочивай, синок: що не вдалося нам -то тобі під силу буде. Ось тобі старт-запорожець. Колись він буде раритетом. Бережи його, як ми берегли)".
DSO67 писав:Неповезло лише самому туристу- йому джип на "запорожець" поміняли

Та просто "жип" у мене залишився.... :)

Edmon писав:А як на мене, це турист радянський,часів перебудови та й наметик-з тих часів (іще татком при Брежневі куплений) разом із Запорожцем. Ну не зміг татко, з його зарплатнею молодшого наукового співробітника, заробити на крутішу машину. Але-що є-то його, кровне, чесно зароблене. Единому сину-студенту допоміг-купив джинсового імпортного костюмця, зкинулися із дружиною): "Відпочивай, синок: що не вдалося нам -то тобі під силу буде. Ось тобі старт-запорожець. Колись він буде раритетом. Бережи його, як ми берегли)".

Тут ціла екскурсія в історію! Слава, вітаю з чудовими фотками, дуже реалістично вийшло, і наш "запор" пасує до бездоріжжя не гірше буль-якого "жипа"! А туриста все одно скоро медведі з'їдять... :D
Само плывёт в руки только то, что не тонет.
Контактна інформація:
Слава, фотки классные! :good: Жужик отлично вписывается в природу! :good:
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Да, Слава, фотки запора с туристом - Супер!
Fox писав:Спасибо, Богдан. Немного переснял "запорожец". За аксессуары спасибо Юре (speedy6) :beer:

Отличные фото ! :good: Турыст впечетляет :)
Fox
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Спасибо за отзывы, друзья!

еще одна новинка!!! давно хотел эту модель и вот, по наводке Дмитрия (minardi), за что ему отдельное :beer: , я стал ее обладателем!

1964-1999 ГАЗ-66 Агат

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

качество изготовления, покраски и сборки, конечно, оставляет желать... но будет над чем поработать!
Поздравляю с новинкой! Грузовик сильнейший!
Само плывёт в руки только то, что не тонет.
Контактна інформація:
Офигенская обновочка! :good:
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Fox
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Спасибо! Я не ожидал, что его делает Агат! теперь облизываюсь на КрАЗы :twisted:
Поздравляю, сбылась мечта, твоя! Но еще нужно 2-х вариантов бочку, + ООН + 2 пожарных варианта.

Так что ты только начал. Поздравляю!!!
Відповісти

Повернутись до “Останні придбання”