А я просто уже боюсь писать, выскажусь и меня одного банят! Рассказуют, что разберутся и на этом , ВСЕ!!! Ни чего личного, и сорри за офф топ:(
Нужно проявлять тактичность и уважение к собеседникам, не смотря на разные взгляды и все будет нормально, а политику оставить политикам 
PS Костя извини мы тут у тебя опять нафлудили по полной

PS Костя извини мы тут у тебя опять нафлудили по полной

Дим,там была ситуация не за политику, если есть желание гоу в ЛС или соц.сети
Шоб тут не спамить
P.S. А без флуда не выходит
Шоб тут не спамить
P.S. А без флуда не выходит

laspi
Ага, это если с той стороны сидит адекват, а не зомби лайфньюсовец))))
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
sharleman писав:laspi
Скажу по секрету там тоже модераторы имеются, меня там тоже предупреждали и не только, пару раз, когда я политику затронул, причем сразу от двух модераторов, один из Москвы, а другой из Израиля (последний вряд ли даже знает что такое лайфньюс)

парни, а зачем вам куда-то ходить, что-бы понаблюдать всплески эмоций? вы и сами тут прекрасно справляетесь))
cuda писав:Но трезубец на 1970 Porsche - это как Ленин на брежневском ЗиЛе...
Не сочтите за политику!!!
Трохи історії... На представлених Майстром фото зображений Малий Герб України!!!

По-перше, 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю постановою Державний герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті — національний символ українців часів визвольних змагань 20 століття. Проект герба, затверджений Верховною Радою, був розроблений групою українських геральдистів — Андрієм Гречилом, Олексієм Коханом та Іваном Турецьким. Постанова визначала Тризуб малим гербом України, вважаючи його головним елементом великого герба. Зображення герба мусило розміщуватися на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та знаках поштової оплати, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ. Документ також мав додаток, в якому містилися кольорове, чорно-біле та схематичне зображення герба із вказаними пропорціями щита і тризуба.
28 червня 1996 року була прийнята Конституція України, яка у Статті 20 проголошувала Тризуб головним елементом великого Державного герба України. Тризуб визначався як знак княжої держави Володимира Великого і малий Державний герб України.

Згідно з Конституцією великий Державний герб мусив встановлюватися в майбутньому, окремим законом Верховної Ради України, з урахуванням малого герба та герба Війська Запорізького.
По-друге, 25 лютого 1918 року в Коростені Українська Центральна Рада прийняла Тризуб за герб УНР. На це рішення вплинуло зокрема те, що тризуб набув популярності в країні, оскільки його було зображено на нововведених у грудні 1917 року карбованцях. 22 березня 1918 було встановлено малюнки великого та малого державних гербів, за проектом В. Кричевського.

По-третє, 29 квітня 1918 року, з приходом до влади гетьмана Павла Скоропадського, перед керівництвом новоутвореної Української Держави постало питання вироблення нової державної символіки. Розробка великої Державної Печатки та Державного Герба Української Держави 1918 року була доручена українському художнику Георгію Нарбуту.
На середину листопада 1918 року митець підготував проект Державного Герба. Він був складений на основі національної символіки гетьманської держави Війська Запорозького 18 століття. В центрі синього восьмикутного щита розміщувався обернений праворуч козак. Він був одягнений у золоті орнаментовані шати і ніс лівому мушкетом на плечі. Над щитом височів золотий тризуб — особистий знак великого князя Володимира. За щитом розміщувався срібний намет, підбитий багрянцем, виконаний у рослинному бароковому стилі. 29 листопада цей проект затвердили як офіційний Державний Герб Української Держави.

Історія українського герба має багатовікову історію, тому, на мою думку, як мінімум з 1918 року він може бути розміщений саме в такому (сучасному) вигляді будь-де!!! Та хоча б і на автомобілі Порш 1970 року випуску!!!
Мега респект Майстру за такий витвір мистецтва!!!
Нажаль зараз дуже мало таких (патріотичних) робіт!!!
Із задоволенням поставлю собі на полицю щось в такому ж стилі!!!Если бы я спрашивал, чего хотят люди, они до сих пор ездили бы на повозках. Генри Форд
Моя Визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=8635
Последние приобретения: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=12&t=8636
Моя Визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=8635
Последние приобретения: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=12&t=8636
cool6691 писав:парни, а зачем вам куда-то ходить, что-бы понаблюдать всплески эмоций? вы и сами тут прекрасно справляетесь))
реклама: Для очистки чакр и чисто из спортивного интереса готов посраться с любым юзером, выбор [s]оружия[/s] тематики оставляю за оппонентом

Хочу поставить точку в "горячих баталиях".
Мастер делал модель по моему заказу. И единственное, что может быть лишним на модели, так это надпись. Я не собирался "привязывать" этот проэкт к форумовскому логотипу, а действительно хотел что-то патриотичное.
Еще я считаю, что коллекционирование заключается не в собирании всего, что есть, а в обладании тем, чего нет ни у кого!!!
Спасибо Мастеру!
... И Спасибо Dhananc Nikol за разъяснения и поддержку.
PS Возможно, эта модель Porsche будет выставлена для показа в Porsche Centre Kyiv!
Мастер делал модель по моему заказу. И единственное, что может быть лишним на модели, так это надпись. Я не собирался "привязывать" этот проэкт к форумовскому логотипу, а действительно хотел что-то патриотичное.
Еще я считаю, что коллекционирование заключается не в собирании всего, что есть, а в обладании тем, чего нет ни у кого!!!
Спасибо Мастеру!
... И Спасибо Dhananc Nikol за разъяснения и поддержку.
PS Возможно, эта модель Porsche будет выставлена для показа в Porsche Centre Kyiv!
cool6691
Dhananc Nikol
Britva
Браво!
Dhananc Nikol
Britva
Браво!

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...