Оба хороши, но соглашусь с Костей ХПИ однозначно круче 

С визиткой!
Прекрасные модели!
Жду МВ
Прекрасные модели!
Жду МВ

С классной обновкой Володя
ХПИ самый крутой. Сам раньше думал, что брать, ХПИ или Спарк - выбрал ХПИ и не ошибся.
ЗЫ. Колеса только у ХПИ наверное великоваты получились, зазора с аркой совсем нет, Минич в этом плане точнее вроде.
ХПИ самый крутой. Сам раньше думал, что брать, ХПИ или Спарк - выбрал ХПИ и не ошибся.
ЗЫ. Колеса только у ХПИ наверное великоваты получились, зазора с аркой совсем нет, Минич в этом плане точнее вроде.
А теперь нужно обязательно дунуть, потому что если не дунуть, то никакого чуда не произойдет. © Амаяк Акопян
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
cool6691 писав:кагбы без вариантов - хпи рулит, адназначно!
а то!
но ти пам'ятаєш над ними всіма давлеет rosso за негуманну ціну. Но імхо НРі всерівно за відношенням ціна/якість виграє.laspi писав:Оба хороши, но соглашусь с Костей ХПИ однозначно круче
плюсуюсь
kis1103 писав:С классной обновкой Володя
Дякую
Yura13 писав:С визиткой!
Прекрасные модели!
Жду МВ
і таке є показати...
З повагою, Володя.
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
Далі покажу знову таки непрофільну машинку. Але я користаюсь такою думкою, що мати її в колекції треба, бо вона знакова для наших не таких далеких часів. Це відомий всім "кабан", МВ в кузові W140. Автомобіль безумовно гарний, представницький і зі своєю харизмою.
Версія від мінічампса 600SEL (1991 - 1993) зараз для простого народу є не дуже доступна. Пару раз вона втікала від мене на ebay-них торгах, просто перескочивши за паркан, на якому написано 100 Euro.
Тут, на просторах рідного краю мені пощастило взяти модель від Spark`а S600. А конкретно в Олексія (alexm206) за шо йому окреме дякую. Він (прототип) став на конвеєр з кінця 1993 року. Спарк виготовив рестайлову модель, яка стала на конвеєр у 1994-ому. Мотору M120E60 відрізали 14 к.с. (екологія?). Вікіпедія достатньо детально розжовує зміну індексів коли у 1993 році Даймлер перейшли на нову систему ідентифікації автомобілів. Думаю тут в профільних темах інфу також можна підчерпнути.
Щодо самої моделі. Деякі мерседеси Спарк роблять через (_*_), але[s]конкретно до цього екземпляру в мене претензій немає.[/s]
- Могли б зробити щітки склоочисника якось акуратніше
- колеса мають якись папугайський блиск. В порівнянні з дисками w124 від мінічампс (шо під око попало) - вони програють. Заматувати би їх ....
- традиційно (?) для спарка криво наклеяний молдинг віконний. Як колись [s]напйюсь[/s] виросту і стану досвідченішим - переклею...
А загалом, достойна окраса полички з непрофільними моделями.
MERCEDES BENZ S 600 (W140) 1994 - 98 (Spark)

Дякую за увагу. Далі буде.
Версія від мінічампса 600SEL (1991 - 1993) зараз для простого народу є не дуже доступна. Пару раз вона втікала від мене на ebay-них торгах, просто перескочивши за паркан, на якому написано 100 Euro.
Тут, на просторах рідного краю мені пощастило взяти модель від Spark`а S600. А конкретно в Олексія (alexm206) за шо йому окреме дякую. Він (прототип) став на конвеєр з кінця 1993 року. Спарк виготовив рестайлову модель, яка стала на конвеєр у 1994-ому. Мотору M120E60 відрізали 14 к.с. (екологія?). Вікіпедія достатньо детально розжовує зміну індексів коли у 1993 році Даймлер перейшли на нову систему ідентифікації автомобілів. Думаю тут в профільних темах інфу також можна підчерпнути.
Щодо самої моделі. Деякі мерседеси Спарк роблять через (_*_), але[s]конкретно до цього екземпляру в мене претензій немає.[/s]
- Могли б зробити щітки склоочисника якось акуратніше
- колеса мають якись папугайський блиск. В порівнянні з дисками w124 від мінічампс (шо під око попало) - вони програють. Заматувати би їх ....
- традиційно (?) для спарка криво наклеяний молдинг віконний. Як колись [s]напйюсь[/s] виросту і стану досвідченішим - переклею...
А загалом, достойна окраса полички з непрофільними моделями.
MERCEDES BENZ S 600 (W140) 1994 - 98 (Spark)

З повагою, Володя.
Гарний кабанчик 

і ще трошки ur Quattro. Як добавка до мого поста про Audi Quattro
Audi Sport Quattro
(1984 - 85)
Інформація з wiki

Приватный танец
Тест-драйв Audi Ur quattro: У раллийных истоков
Призрак монстра — тест Audi Sport quattro

Audi Sport Quattro
(1984 - 85)
Інформація з wiki

Приватный танец
Тест-драйв Audi Ur quattro: У раллийных истоков
Призрак монстра — тест Audi Sport quattro

З повагою, Володя.
Квадрики класс! 

"Дайте нам бути такими, якими ми є..." (с) О.Е.
далі, трошки BMW не в хронологічному порядку.
BMW 325ti Compact (E46) (Minichamps)
(2000 - 2004)
Інформація з wiki
BMW 3 Series Compact розроблено у 2000р. як частина модельної лінії E46. До створення і розробки підійшли відповідальніше ніж до E36 TI. Незважаючи на це, E46 TI не було настільки успішним, як його попередник. Compact версії Е46 не продавався в США, залишивши цю нішу автомобільного ринку штатів для W203 Mercedes-Benz C-Class SportCoupé, в якого через це не було конкуренції. Це авто не було схоже на своїх родичів з групи Е46; зокрема фари головного світла відрізнялись від решта автомобілів лінії E46.
325 ti Compact механічно був ідентичний до решти авто групи E46 3 Series, але мав "гостріше" настроєний рульовий механізм та більш спортивні стійки.
У 2004 році авто отримало свого наступника, BMW 1 Series.

Модель, виготовлена конторою Minichamps. Акуратно. Точно. Так і придертись немає до чого.
Дякую за увагу. Далі буде...
BMW 325ti Compact (E46) (Minichamps)
(2000 - 2004)
Інформація з wiki
BMW 3 Series Compact розроблено у 2000р. як частина модельної лінії E46. До створення і розробки підійшли відповідальніше ніж до E36 TI. Незважаючи на це, E46 TI не було настільки успішним, як його попередник. Compact версії Е46 не продавався в США, залишивши цю нішу автомобільного ринку штатів для W203 Mercedes-Benz C-Class SportCoupé, в якого через це не було конкуренції. Це авто не було схоже на своїх родичів з групи Е46; зокрема фари головного світла відрізнялись від решта автомобілів лінії E46.
325 ti Compact механічно був ідентичний до решти авто групи E46 3 Series, але мав "гостріше" настроєний рульовий механізм та більш спортивні стійки.
У 2004 році авто отримало свого наступника, BMW 1 Series.

Модель, виготовлена конторою Minichamps. Акуратно. Точно. Так і придертись немає до чого.
Дякую за увагу. Далі буде...
З повагою, Володя.
Класс! Це в тебе ділерка, з номерами і без спойлера на ляді. 

"Дайте нам бути такими, якими ми є..." (с) О.Е.