Или это конкретно от модели зависит ... ?
P.S. что более детализированная и качественная - регулярка можешь не говорить, ВЕРЮ!!!
детализация практически одинакова и зависит от номера выпуска-как фк,так и фрк чем дальше,тем более упрощенно.DeL-1976 писав:Олег, ты как обладатель моделей ФК и ФРК подскажи, какая серия более детализирована?
Или это конкретно от модели зависит ... ?
P.S. что более детализированная и качественная - регулярка можешь не говорить, ВЕРЮ!!!
Сергiю, дякую. Але я мав на увазi iншу модiфiкацiю. I, здаЕться, таки знайшов бажане, хоча i у виглядi масштабноi копii.streetst писав:Валерій так вона там є
![]()
Більшого нажаль поки що не можу запропонувати бо у відрядженніта мені здається що дома не було, хоча можу не пригадати бо там дома завал
Можеш самостійно пошукати Ferrari 512P Jim Adams #76 512 бо її обрізали до 5 літрів і в усіх американських данних ( бо там вона виступала в ті роки ) вона так позначається.

Там різниця тільки задніх "закрилках" . Буде час ще й таку пошукаю .......ERDOGAN писав:Сергiю, дякую. Але я мав на увазi iншу модiфiкацiю. I, здаЕться, таки знайшов бажане, хоча i у виглядi масштабноi копii.