Я выложу обязательно, как только они ко мне доедут.oleg g писав:журналку никто не собирается выкладывать,а у меня есть только такие!maniachello писав:прошу прощения, а смысл выкладывать фото модели другого производителя в другой ценовой категории?
еще раз спасибо ИглМоссу за такой тираж!
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Виходив з дому чвак-чвак, йшов дудому хрум-хрум
Зпершим СНІГОМ!!! шановні
Ну і по темі сьогоднішнього випуску Ferrari 612 Can Am s.n.0866 данне авто з етапу Can-Am у Лас Вегасі - "Stardust Grand Prix" пілот Chris Amon стартувавши дев'ятим не доїхав через забрудненні паливних форсунок

Декілька тестових фото

Взагалі Chris Amon полюбляв крилаті авто якщо згадати Ф1, тай якщо не крилаті то все одно дуже цікаві, навіть ця s.n.0866 доволі симпатична у всіх своїх проявах, що за часів коли нею керував Chris Amon 1968-1969 та і у роки коли нею катався Jim Adams 1970-1971, нажаль найвища сходинка цього авто 2 місце у Can-Am Edmonton 1969

Ну і по темі сьогоднішнього випуску Ferrari 612 Can Am s.n.0866 данне авто з етапу Can-Am у Лас Вегасі - "Stardust Grand Prix" пілот Chris Amon стартувавши дев'ятим не доїхав через забрудненні паливних форсунок

Декілька тестових фото

Взагалі Chris Amon полюбляв крилаті авто якщо згадати Ф1, тай якщо не крилаті то все одно дуже цікаві, навіть ця s.n.0866 доволі симпатична у всіх своїх проявах, що за часів коли нею керував Chris Amon 1968-1969 та і у роки коли нею катався Jim Adams 1970-1971, нажаль найвища сходинка цього авто 2 місце у Can-Am Edmonton 1969

Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Сергію нема чого показувати
тому подивимося на твоє авто, модель відрізняється від інших звичних феррарі, цікава машинка 
Дякую Діма
Доречі ФК версія відрізняється від FRC тому що може представляти Can-Am Riverside 68 але фото не можу знайти тому що авто в гонці не приймало участі а тільки було заявлене, хоча що тоді це за фото, можливо з тестів у Вегасі ?

Бо вона явно не стартувала на Riverside 68...

Бо вона явно не стартувала на Riverside 68...

Я вот сегодня случайно так зашел в киоск за АНС и вот оно чудо - опять появилась феррари колекшен!
Бери ношу по себе, что б не падать при ходьбе!
ПідфортилоTerraBeet писав:Я вот сегодня случайно так зашел в киоск за АНС и вот оно чудо - опять появилась феррари колекшен!
Ceргiю, в тебе нема фото сзаду того авта, що в журналi на фото з номером 76?
Тут я побачив деякi, але бажано бiльш детально.
Тут я побачив деякi, але бажано бiльш детально.
Валерій так вона там є

Більшого нажаль поки що не можу запропонувати бо у відрядженні
та мені здається що дома не було, хоча можу не пригадати бо там дома завал
Можеш самостійно пошукати Ferrari 512P Jim Adams #76 512 бо її обрізали до 5 літрів і в усіх американських данних ( бо там вона виступала в ті роки ) вона так позначається.

Більшого нажаль поки що не можу запропонувати бо у відрядженні