Підкажіть , будь ласка, на ebay, при покупці лота - Buy It Now , треба оплачувати відразу по завершені , чи можна , наприклад завтра ?
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
если продавец спецом не укажет об оплате прям сейчас, то можно и завтра
нажми на "купить", а дальше сообщение само вылезет о необходимости оплатить сразу, еси чо
нажми на "купить", а дальше сообщение само вылезет о необходимости оплатить сразу, еси чо
Дякую. Просто мені товариш каже, що треба відразу після покупки перевести гроші, а їх в мене зараз на картці не має. А я купував я, тільки, до того на аукціонах, тому не знаю. Хоча якось не логічно, щоб не можна було пізніше оплатити (так думаю)
А це точно?
А це точно?

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
cool6691
Якщо не вказано то значить не потрібно відразу? А якщо прийде повідомнення, що треба відразу, що тоді? У мене не має грошей на картці
Якщо не вказано то значить не потрібно відразу? А якщо прийде повідомнення, що треба відразу, що тоді? У мене не має грошей на картці

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
Я никогда не встречал "оплатить прямо здесь и сейчас". Как хоть оно выглядит? Очень часто покупал, а оплачивал на след. день или даже через день. Часто продаваны выставляют инвойсы к оплате сами, а по нему уже оплата идёт.
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
так оно не даст тебе покупку совершить если ты не проплатишь сразу, если такое условие будет
обычно как раз условия при покупке "сейчас" такие же как и при аукционе, срок оплаты - как прописывает продавец - в районе трех дней
sharleman, встречалось редко, при покупке какой-нить мелочи, типа краски-кисточек
обычно как раз условия при покупке "сейчас" такие же как и при аукционе, срок оплаты - как прописывает продавец - в районе трех дней
sharleman, встречалось редко, при покупке какой-нить мелочи, типа краски-кисточек
ДЯКУЮ всім, буду пробувати ...
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
Vollodia ще ніколи такого не бачив, щоб по Buy it Now вимагали оплату миттєво. Максимум, що я затягував з оплатою - 1 тиждень. Еbay автоматично (вроді) нагадує тобі про те, що треба оплатити куплений лот. Я просто написав продавану, що have a problem with charging my credit card і все нормально.
Були випадки, що [s]хотів[/s] потрібно було виграти 2 аукціона в одного і того ж продавця, різниця між ними була в 8 днів. Після того як виграв перший, написав продавану щоб почекав з invoice-ом поки не завершиться другий. Без проблем.
Переважно терміни оплати і доставки прописані в описі лота. Якщо не написано - можна спитатись. Одним словом - спілкування рішає все. Там також люди сидять.
Були випадки, що [s]хотів[/s] потрібно було виграти 2 аукціона в одного і того ж продавця, різниця між ними була в 8 днів. Після того як виграв перший, написав продавану щоб почекав з invoice-ом поки не завершиться другий. Без проблем.
Переважно терміни оплати і доставки прописані в описі лота. Якщо не написано - можна спитатись. Одним словом - спілкування рішає все. Там також люди сидять.
З повагою, Володя.
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...