Пропустити
Повідомлення Петро М.Я. » 20 вересня 2014, 18:11
Повідомлення cuda » 20 вересня 2014, 18:23
Повідомлення Петро М.Я. » 20 вересня 2014, 18:50
cuda писав:Или "А" великоват, или "S" сдулся... Каждый сам по себе хорош, но на полке лучше держать их подальше друг от друга.
Повідомлення Bogd@n » 20 вересня 2014, 18:52
Повідомлення Петро М.Я. » 20 вересня 2014, 18:52
Bogd@n писав:З обновкою! Гарна деталiзацiя
Повідомлення горбатый » 20 вересня 2014, 18:54
Петро М.Я. писав:cuda писав:Или "А" великоват, или "S" сдулся... Каждый сам по себе хорош, но на полке лучше держать их подальше друг от друга.Дякую. Обовязково так зроблюю. Далі в планах був показ моделей БМВ але зроблю невелику затримку. Анонс
Повідомлення Петро М.Я. » 20 вересня 2014, 18:55
горбатый писав:Петро М.Я. писав:cuda писав:Или "А" великоват, или "S" сдулся... Каждый сам по себе хорош, но на полке лучше держать их подальше друг от друга.Дякую. Обовязково так зроблюю. Далі в планах був показ моделей БМВ але зроблю невелику затримку. АнонсVoisin від IXO-Museum чи журналка?
Повідомлення горбатый » 20 вересня 2014, 18:57
Петро М.Я. писав:горбатый писав:Петро М.Я. писав:cuda писав:Или "А" великоват, или "S" сдулся... Каждый сам по себе хорош, но на полке лучше держать их подальше друг от друга.Дякую. Обовязково так зроблюю. Далі в планах був показ моделей БМВ але зроблю невелику затримку. АнонсVoisin від IXO-Museum чи журналка?Модель Вуазен IXO-Museum
Повідомлення Петро М.Я. » 20 вересня 2014, 18:57
горбатый писав:Петро М.Я. писав:горбатый писав:Петро М.Я. писав:cuda писав:Или "А" великоват, или "S" сдулся... Каждый сам по себе хорош, но на полке лучше держать их подальше друг от друга.Дякую. Обовязково так зроблюю. Далі в планах був показ моделей БМВ але зроблю невелику затримку. АнонсVoisin від IXO-Museum чи журналка?Модель Вуазен IXO-Museum В такому випадку вітаю з гарним поповненням!
Повідомлення Петро М.Я. » 22 вересня 2014, 17:13
Повернутись до “Візитки”