streetst писав:От їй би ще дюрочки на дисках замість смужок і була б геть як ЖИВА :D :beer: Або дики ранні там немає ніяких отворів і меня вони чомусь більш звичні, ці більше на спайдерах стоять. Гарна :Bravo:
[youtube]xos2MnVxe-c[/youtube]

Сергій! Мені здається що, навпаки, ті що на даній моделі стоять-це якраз ранні. А потім почали всюди так звані спорт-віллс туляти. Я спочатку хотів з чорною кришою але не знайшов))). Вирішив цю купити і прикольна)))
Зображення
Instagram: Vincero_m
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Можливо, потрібно десь пошукати. Просто звик що на "press foto" частіше такі що на ній що на спайдері
    ЗображенняЗображення
    А ці більше на спайдерах потрапляли до поля зору, але теж не дуже часто.
    ЗображенняЗображення
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    streetst писав:Можливо, потрібно десь пошукати. Просто звик що на "press foto" частіше такі що на ній що на спайдері
    ЗображенняЗображення
    А ці більше на спайдерах потрапляли до поля зору, але теж не дуже часто.
    ЗображенняЗображення

Ця 458-ма презентаційна на Франкфурті була. А потім почалося))).....

https://www.youtube.com/watch?v=-HjgSlFfD_0
    Однак, ФронтіАрти просто шикарні. Досить давно вони в мене в "хотілках", потрапили туди ще як дізнався про існування цієї фірми, це десь 2 роки тому. Одразу зрозумів, що рано чи пізно Агеру від них я таки колись куплю. Але поки що - не готовий я до такого. Дуже подобаються. Справді, настільки чудові, що нема й до чого прискіпуватися.

АІМС - чогось не дуже вразив. Як на мене, основною проблемою у нього є завеликий карбон на кузові. Але саме карбон дуже важко зобразити на модельках. У більшості випадків він виглядає більшим, ніж потрібно. А от колір і взагалі деталізація моделі просто надзвичайні. Так само як і у ZXX від D&G). :good:
    Последние обновки (с момента покупки):
    5 Mercedes-Benz, 1 Lamborghini
    На 01.02.19 у меня примерно 260 маленьких автомобильчиков).
    Мои публикации [1],[2]
    mihorider писав:Однак, ФронтіАрти просто шикарні. Досить давно вони в мене в "хотілках", потрапили туди ще як дізнався про існування цієї фірми, це десь 2 роки тому. Одразу зрозумів, що рано чи пізно Агеру від них я таки колись куплю. Але поки що - не готовий я до такого. Дуже подобаються. Справді, настільки чудові, що нема й до чого прискіпуватися.

АІМС - чогось не дуже вразив. Як на мене, основною проблемою у нього є завеликий карбон на кузові. Але саме карбон дуже важко зобразити на модельках. У більшості випадків він виглядає більшим, ніж потрібно. А от колір і взагалі деталізація моделі просто надзвичайні. Так само як і у ZXX від D&G). :good:

Дякую! Агера класна) доречі Фронті справляються з завданням. Є в них тільки одна фігня)- диски деколи кривуваті. Але це не смертельно, тим більше ціновий діапазон нормальний. Хочу собі(чекаю) Кйонігсег Ван (фото знизу)
    На рахунок АІМС)-то мені здається це та кантора, звідки втікли два беглєца(Девіс і джованні)))). В їхніх в авентадорів чуть криша не грає, але це не дуже приємно як на мене. Тому що цінова політика в них досить висока. З мейкапом не до порівняння.
    Про карбон,- то він самий прикольний в мейкапі. Там навіть структуру видно(див знизу))
    ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Зображення
    Вітаю всіх з Днем Незалежності! Слава Україні!
    Зображення
    Героям Слава!
    Лучший Мерседес - это BMW!
    Коллекция - очень крутая!
    Лучший Мерседес - это BMW!
    MakeUp EIDOLON 1-43 Ferrari F50 Barchetta TAB CORSA wheel red (EM153F)
    ЗображенняЗображенняЗображення

• Дякував (ла): 1 раз
  • Контактна інформація:
    Ух какая! Не коллекция ,а МУЗЕЙ!
    Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”