Долгожитель
Долгожитель
streetst писав:Маю надію що його не буде .....
Серега кого не будет ГП России?

Так.. И за Квята теперь опасно болеть на этом форуме??? :cry:

А то никто общаться не будет??? :D
Formula 1 Моя коллекция Чемпионов. 43/65
http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7514
DTM і WTCC проводять же. Автоспорт не треба вплутувати у політику. Бо життя тоді в нас буде дуже гавьоне. Якраз гонки допомагають забути про ті політичні запльоти. До нас на ралі приїджали російські екіпажі минулого року. Нормальні люди.
Если бы пиво стоило, как бензин — это одно. А если бы наоборот — то совсем другое.
моя візитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=9411
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель
    artbrat писав:
    Серега кого не будет ГП России? Так.. И за Квята теперь опасно болеть на этом форуме??? :cry:
    А то никто общаться не будет??? :D

Артем, Квят Башкіро-Англо-Італієць, хто хочте та не росіянин. Те де він народився не має ніякої різниці, мешкає він в Італії, Англії і розмовляє мовами тих країн де він живе, бо він їх поважає (країни). Які до ньго можуть бути претензії, він же не стоїть по ту сторону барикад.
    YurakamaZ писав:DTM і WTCC проводять же. Автоспорт не треба вплутувати у політику. Бо життя тоді в нас буде дуже гавьоне. Якраз гонки допомагають забути про ті політичні запльоти. До нас на ралі приїджали російські екіпажі минулого року. Нормальні люди.

Я що сказав що росіяни не нормальні ??? Є цілком нормальні і їх доволі багато, але є й всім відомі Х..... і ті хто це підтримує :( :evil: тому не бажаю щоб за грощі зароблені на цьому етапі Ф1 було куплено ще більше зброї яка буде націлена в НАШУ сторону .......... А автоспорт ніхто не впутує хай їздять росіяни на ГП і виступають їхні пілоти і команди, я не проти. Розглядаю це ГП чисто з фінансової сторони.
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Долгожитель
    Долгожитель
    streetst писав: Розглядаю це ГП чисто з фінансової сторони.
    А я рассматриваю со спортивной стороны. :) К сожалению для некоторых коллег и к своей радости с удовольствием посещу такое грандиозное событие. Билеты еще не взял, только потому, что остается открытым вопрос сколько именно билетов мне нужно..

Кто выливает на коллекционный форум политические темы или намеки на них.. Как бы по мягче сказать.. - Это просто лишнее!

Лично мне наоборот от такой ГРЯЗИ как - политика, и хочется зайти и посмотреть модельки на форуме.
    Formula 1 Моя коллекция Чемпионов. 43/65
    http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7514
    streetst писав: тому не бажаю щоб за грощі зароблені на цьому етапі Ф1 було куплено ще більше зброї яка буде націлена в НАШУ сторону

Ну зачем сюда всю эту грязь тянуть???
    Форум модельный, не политический и не военный.

А вот что ГП России состоится-это очень хорошо, в правильном направлении развиваются. Многие с нашей страны туда поедут, жалко что у меня не получатся.
    Плохо что в нашей стране никто даже не думает о таком проекте как ГП Украины, хотя бы в 2018-2020 годах.
    !!! Чемпионы F1 - 71/71 !!!
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель
    Aleksei31079 писав:
    streetst писав: тому не бажаю щоб за грощі зароблені на цьому етапі Ф1 було куплено ще більше зброї яка буде націлена в НАШУ сторону

Ну зачем сюда всю эту грязь тянуть???
    Форум модельный, не политический и не военный.

Спитали, відповів!!! Просто написав що не бажаю проведення цього ГП так починаєте роздувати :evil:
    Форум модельний, гілка про формулу! Вважайте це прогнозом на ГП :P
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    воу-воу, мені реально ближче на угорський етап, але яка різниця де? Головне гоночки та інтрига.
    Може хтось не бачив, як "Галичанин" трудиться на будівництві треку в Сочі
    Зображення
    хостинг фотографий
    Если бы пиво стоило, как бензин — это одно. А если бы наоборот — то совсем другое.
    Долгожитель
    Долгожитель
    YurakamaZ, шось їхнє КГБ недопрацювало, чи і тут хочуть дискредитувати наших. Потім щось завались, або щось не встигнуть доробити, як в Сочі-2014 - скажуть "то все бандерівці вині" :lol:.
    Мои продажи: Раз, Два.
    tune писав:YurakamaZ, шось їхнє КГБ недопрацювало, чи і тут хочуть дискредитувати наших. Потім щось завались, або щось не встигнуть доробити, як в Сочі-2014 - скажуть "то все бандерівці вині" :lol:.

Провокацію готоють) цікаво, чи буде ця траса цікавою для пілотів..
    Долгожитель
    Долгожитель
    Головне щоб гонка була чесна та цiкава. :)
    Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
    С ув. Богдан...
    Відповісти

Повернутись до “Усе про все”