Зустрічаються двоє українців та й один каже до другого.
- Старий, там в Польщі то є справжнє життя, не те що тут. Встаєш ранком – тобі сніданок подають смачнючій в ліжко. Потім секс до полудня. Після полудня обід, шампанське, десерти і секс до вечері. Вечеря – пальці оближеш, а після вечері до пізньої ночі секс скільки душа побажає.
- Нічого собі. Звучить круто. А ти звідки то знаєш, ти був в Польщі?
- Я ні, але моя сестра була.
Вчора комар сів мені на яйце … Такого складного вибору в мене ніколи ще не було …
Наші дні, літо. Тель-Авів, центральна вулиця, середина дня. У переповнений рейсовий автобус заходить дикого виду араб у товстій зимовій куртці. З нагрудної кишені куртки стирчить екранчик, на ньому червоними цифрами: “10″. Араб сідає між двома багатодітними єврейськими родинами, чинно складає руки на колінах і якийсь час спокійне їде. Євреї в цей час потихеньку розповзаються від нього, як від прокаженого.
Нарешті, одна маленька дівчинка безстрашно підходить до дикого араба і запитує в нього:
“Дядечку, а чому у вас на грудях табличка з числом “10″?”
Обличчя араба опромінюється променистою посмішкою. Він ласкаво тріпає дівчинці волосся, потискує їй руку і зі словами: “Яка ти молодець, я б зовсім забув…” – клацає чимось у кишені. Цифри на екранчику міняються: “9…..8…..7…..”
Помирає американець. Дружина хоче поговорити з ним. Влаштовує спіритичний сеанс, викликає дух чоловіка.
- Джон?
- Так, Мері.
- Джон, як там у вас, що ви робите?
- Вранці їмо, тр%%%%аємось, спимо, вдень – їмо, тр%%%%аємось, спимо, ввечері – їмо, тр%%%%аємось, спимо. Так – щодня.
- Джон, де ти? В раю?
- Я кролик в штаті Кентукі.
Їжачок по травичці біжить і регоче,
Їжачку травичка піпіську лоскоче!
Скінчилася травичка – гравій пішов.
Їжачок додому без піпіськи пішов…
Мисливець показує другу трофеї на стінах.
Друг:
- А це що за жах?
- Це голова тещі.
- А чому вона усміхається?
- Думала, що фотографую.
- Вовочка, одягайся, ми відвеземо тебе до бабусі з дідусем.
- Мама, я не хочу до них їхати!
- Вовочка, давай швидше, а то ми запізнюємося.
- Але там так скучно!
- Вовочка, не вередуй, зараз восьма година, а в 17 ми тебе заберемо.
- Ну і що я буду робити до 17-ти годин на цвинтарі?