Bogd@n писав:З таксистом! :beer:
Був колись i у мене такий, тiльки вiд Амеркому. Значно спрощений. Пiсля виходу ПММ #1 я його ледве здихався. :D
А IКСошний классный !!! :Bravo:

Спасибі Богдане :friends:
Новинка Syrena 105.Виробник Веллі польська серія Класікал Кар
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Вітаю!
Гарна модель :good:
Можливо можеш порівняти з такою ж з КАР?
Продам моделі з колекції http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f ... 97#p437997

З повагою,
Зіновій
z_fanat писав:Вітаю!
Гарна модель :good:
Можливо можеш порівняти з такою ж з КАР?

Спасибі Зіновій :good: Порівняти нажаль не можу адже не маю більше Сірен :pardon:
Петро М.Я. писав:Новинка Syrena 105.Виробник Веллі польська серія Класікал Кар...

Хорошая машинка, Петр. А масштаб, заявленный на коробке реальности соответствует? :wink:
Долгожитель
Долгожитель
Мои поздравления, классная модель :Bravo:
Визитная карточка

Куплю модели VW и Bond Collection
Olten писав:
Петро М.Я. писав:Новинка Syrena 105.Виробник Веллі польська серія Класікал Кар...

Хорошая машинка, Петр. А масштаб, заявленный на коробке реальности соответствует? :wink:

Дякую за гарне запитання.Справді виробник Веллі відомий своїми похибками відносно маштабу.Відомо що є серія Веллі (як називають Преміум) там вроді з маштабом все гаразд.Дана серія це-Веллі Класікал Кар(не варто її порівнювати з польською серією Веллі фото яких нижче)це зовсім різні моделі.Дана серія дуже подібна на Веллі Спід Стріт але різниця є.НЕ ЗНАЮ чи в маштабі інші моделі цієї серії(Класікал Кар) але дана модель ЧІТКО(на мою думку) попадає в маштаб.Розміри довжина 94 ширина 35 висота 34-35(міряв лінійкою).Спереду модель трішки завужена посередині ширша ззаду знову завужена але менше ніж спереду.
Зображення

Зображення
Дані фото моделі Сірена(Польська серія Веллі) УВАГА дані моделі не в маштабі 1.43
Stas_Prime писав:Мои поздравления, классная модель :Bravo:

Спасибі колего :beer:
SearchingSunrise писав:Интересные модельки делают в WELLY для поляков :) .
И главное, что тихо :D .

Дякую за інтерес.Справді тихо.Тільки завдяки (завзятим :D ) пошукам мені вдалося напасти на слід :) Тим більше що даний виробник виготовляє Сірени в двох серіях.Отже дуже легко розгубитись :unknown:
В общем то понятно. Модель Сирены с открывающимися дверями - это немасштабная игрушка, а ранее представленная машинка без открывающихся элементов - это масштабная копия. По-моему такая же история у Велли с польским Фиат-125п?
Спасибо!
Відповісти

Повернутись до “Візитки”