Сьогодні відбувся невеличкий мініреал, присвячений успішному завершенню нашого маленького проекту "клЮбна фляга"... з відповідно "роздачею слоників" і ... ну, зрозуміло :D :beer:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Пару фото для історії з чергового, 52-го Львівського Реалу :

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
29 грудня планується провести передноворічний і він же фінальний в цьому році Львівський Реал. Всі подробиці - в топіку теми. :beer:
Фінальна зустріч цього року відбулася. :Yahoo!: Посиділи, обговорили події та новинки року, що минає, та гарно і достойно його провели :beer: До зустрічі в 2014-му році !!! :friends:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
mykola78 писав:Фінальна зустріч цього року відбулася. :Yahoo!: Посиділи, обговорили події та новинки року, що минає, та гарно і достойно його провели :beer: До зустрічі в 2014-му році !!! :friends:
Зображення

Николай а можно больше инфо по данной модели?
Це невеличкий проект V.M.Studio Lviv (майстер - vovan.06). Він вирішив зробити нам невеличкий сюрприз і підготував партію ось таких от Москвичів-фургонів з цільнометалічним кузовом :) Фотки прототипу є - Воффка показував.
До речі - наскільки я знаю, є моделі і на продаж :wink:

upd...
Знайшов і я ту фотку. Це з одної сторони і Москвич... і не зовсім Москвич :) Його розробляли німецькі інженери в Шварценберзі поряд з "відновленням" Опеля-Кадетт в рад. Москвич-400. Потім цей фургон вже в рад. варіанті вийшов з більш високим дахом — на комбінаті Минпищепрома в Москві. Ось такий він мав першопочатковий вигляд :

Зображення

http://www.autoreview.ru/_archive/secti ... ON_ID=1951
Николай спс, что это за прототип и откуда ноги растут я знаю. Меня больше интересуют вопросы по модели и где взять :beer: Пошел к вовану постучусь у соседей :beer:
  • Дякував (ла): 1 раз
  • mykola78
    Николай, еще раз хочу отметить вашу организованность. Так держать.
    И что это за раллийная Лада? Имеется ввиду, что за модель? Прототип мне известен.
    alexm206 писав:mykola78
    Николай, еще раз хочу отметить вашу организованность. Так держать.
    И что это за раллийная Лада? Имеется ввиду, что за модель? Прототип мне известен.

Дякую, Олексій.
    Раллійна Лада (до речі їх є декілька) - це робота одного з наших львівських майстрів-умільців - Михайла Кравчука (на форумах ще відомого, як miskobum - http://scalehobby.org/index.php/topic,3140.0.html). Робить на замовлення :wink:
    З Новим Роком !!!!

Зображення
    Відповісти

Повернутись до “Реали ФУКу”