Ну і трошка фото з останього реала :)

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Відбулася чергова реал-зустріч :Yahoo!: Знамення вона тим, що це була по-перше 45-та зустріч, по-друге мали трьох іменинників і по-третє - в нас були гості. Костя з Києва та Юра з Кузнєцовська. Ось невеличкий фотозвіт події :

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
46-а зустріч колекціонерів у Львові. З [s]піснями, танцями[/s]...пивом, машинками :D
Були і гості з Києва - Костя та двоє Юріїв, які представляли відому вже всім нам студію ТМТ models.

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Шановні колеги! В мене до вас прохання: хто допоможе придбати для мене три квитки на матч збірної України проти Сан-Маріно, який відбудеться у Львові?
Квитки по 40 грн продаються лише у салонах стільникового зв*язку "Вухо.ком". Мне треба 3 квитки. Гроші б скинув на картку.
За посиланням адреси магазинів, де можна придбати квитки.

http://www.vuho.com.ua/index.php?option ... 22&lang=ua

Дуже буду вдячний за допомогу! Також буду радий зустрітися у Львові.
Вибачте за бруд у вашій "реальній" темі.
Всегда Ваш Костя!
Привіт, Костя. Шось придумаєм.
Дякую всім, хто допоміг. Питання вирішене. :Yahoo!:
Всегда Ваш Костя!
Чергова зустріч відбудеться по графіку - 01.09.2013. Подробиці - в топіку теми.
Вітаю. Маю до Вас 2 запитання. 1) коли відбудеться наступна зустріч, бо щось мені до Львова закортіло?2) Чиїх рук ланос? І щось детальніше стосовно нього можете написати?
Наступна зустріч - 16-го жовтня. Ланос - це проект Львівського клЮбу для користувачів УАФ. (http://scalehobby.org/index.php/topic,2746.0.html)
А можна долучитися й мені до цього проекту, чи то вже всьо?
Відповісти

Повернутись до “Реали ФУКу”