Долгожитель
Долгожитель
Re: SSM...

Повідомлення mykola78 »

Та й питання швидше було не в "схемах покраски" (хто не в курсі - вчіть МатЧасть :D ), а в тому, що форма "щоки" на моделі ССМ невірна і трохи видовжена та завужена + неправильна форма решіток над блокфарами + неправильна форма лобового шкла (невірні радіуси кутів) + перегородка (лан - спишемо на технологію виробництва). І це тільки з вигляду в фас моделі. Страшно далі "копати"... :D
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення mykola78 »

Та й шо і кому я доказую... Я університети (технічні) не закінчував, матчасть не знаю і взагалі в школі вчився на одні "двійки". :crazy:
Але для себе зробив висновок. За таку ціну цей випуск ССМ - провальний.
За 100 убитих єнотів могли би зробити і покращений салон, а не "однотонночорний" (оббивка крісел була чорна... але ж не повністю вся ...конструкція), обшивка салону (де ?), панель приборів (на декаль зажали 5 центів ?), морда як в хомячка, вентрешітка по правому борту перерозмірена, та й дах пишуть, що невірний (кому цікаво - на рс-форум). Одним словом - копєц за наші гроші. Якщо при анонсі десь таки й було бажання цю модель купити - то зараз воно пропало. От і добре. :) ... ну хіба за 200 грн - і то жаба таки дусить :unknown:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення 40043005 »

mykola78 писав:... а в тому, що форма "щоки" на моделі ССМ невірна і трохи видовжена та завужена ...

Это как с какой стороны смотреть, на этих фото щёк(полос) вообще нет, ну только на втором чуть-чуть) :lol: .

Зображення Зображення

mykola78 писав:... І це тільки з вигляду в фас моделі. Страшно далі "копати"... :D

Микола, хватит копать, потише с выводами - а то на "зелёном" ребята говорят что банят всех на "синем", кто на других форумах плохо говорит про ССМ Зображення.
ПРОДАМ несколько моделей за ненадобностью - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=15959
З повагою, Андрій!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення mykola78 »

40043005 писав:Микола, хватит копать, потише с выводами - а то на "зелёном" ребята говорят что банят всех на "синем", кто на других форумах плохо говорит про ССМ Зображення.

я в курсі :D
...більше не буду :oops:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення mykola78 »

40043005 писав:Это как с какой стороны смотреть, на этих фото щёк(полос) вообще нет, ну только на втором чуть-чуть) :lol: .

ага...і пика получилась як в Кубані :lol:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення 40043005 »

mykola78 писав:
40043005 писав:Это как с какой стороны смотреть, на этих фото щёк(полос) вообще нет, ну только на втором чуть-чуть) :lol: .

ага...і пика получилась як в Кубані :lol:

Правильно, и я о том-же - на одном фото "морда як в хомячка", а на другом "пика получилась як в Кубані". Где правда, что мы сравниваем?
ПРОДАМ несколько моделей за ненадобностью - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=15959
З повагою, Андрій!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення mykola78 »

40043005 писав:Правильно, и я о том-же - на одном фото "морда як в хомячка", а на другом "пика получилась як в Кубані". Где правда, что мы сравниваем?

а біс його знає.... :lol: Сам же колись зарікався - не суди по фото. Але шо не фото - то нові приколи. Неспроста це :)
Андрій - поясни мені тільки одну річ. Як зблизька можна сфотографувати модель так, щоб вона здавалася вужчою, аніж є ? (якщо так дійсно є і форма передка ПАЗа нормальна)
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення 40043005 »

mykola78 писав:
40043005 писав:Правильно, и я о том-же - на одном фото "морда як в хомячка", а на другом "пика получилась як в Кубані". Где правда, что мы сравниваем?

а біс його знає.... :lol: Сам же колись зарікався - не суди по фото. Але шо не фото - то нові приколи. Неспроста це :)
Андрій - поясни мені тільки одну річ. Як зблизька можна сфотографувати модель так, щоб вона здавалася вужчою, аніж є ? (якщо так дійсно є і форма передка ПАЗа нормальна)

Я не фотограф чтоб давать объяснения, сам в этом баран. Но знаю что можно судить и делать выводы по фото - если профессионально, правильно, специально для сравнения или наложения чертежей сфотографировано. А не так как на рс поставили диагноз по этим фото сделанным не пойми кем, как и где (и с такими-же фото прототипов сравнивают :unknown: ).
Вот прочитай этот интересный пост про ракурсы, когда был спор о правильной геометрии между моделями ЗИЛ-130 АИ и Ультра.

даю ссылку:
http://rcforum.su/showpost.php?p=962507&postcount=147
З повагою, Андрій!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення mykola78 »

Та то я читав :) І знаю, що такі приколи можливі. Та я ше й до того зарікався :D
Хоча "зерно істини" в багатьох таких випадках таки було. Нехай не на такому "страшному" рівні, як не раз малювалось - але було :pardon:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення 40043005 »

оффтоп
как пример фото из той-же темы о правильном наклоне стоек: - "можно доказать всё что угодно, выбрав нужный ракурс"(с)

Зображення
З повагою, Андрій!
Відповісти

Повернутись до “Моделі автобусів”