Всім відомий ГАЗ АА
G&A Models
Ооо... знайома модель
, та дуже цiкава 
, та дуже цiкава 
С ув.Никита
В моей коллекции 3 автомобиля, 1 мотоцикл и 1 трактор . Начинаем коллекцию заново
Коллекционирую масштаб 1:43
В моей коллекции 3 автомобиля, 1 мотоцикл и 1 трактор . Начинаем коллекцию заново
Коллекционирую масштаб 1:43
Браві вояки
Різноманіття Вашої колекції вражає 
Різноманіття Вашої колекції вражає 
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Bogd@n писав:Браві воякиРізноманіття Вашої колекції вражає
Богдан подякував, напевно різноманіття це тому що колекціоную давно
В основному тем є декілька, але вони широкого характеру
G&A Models
Отож і в мене так: основних тем декілька, але також і повно відґалуджень. 

С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Продовжимо огляд
Мінікласик ЗІС - 5В

І моя скромна конверсія на базі ЗІС -5 виробництва ЛОМО (модель одна і перших пожежок випуску 1990року) не судіть строго моє творіння. На цьому форумі є набагато ліпші майстри за мене
(модель так і не закінчена ще)

Мінікласик ЗІС - 5В

І моя скромна конверсія на базі ЗІС -5 виробництва ЛОМО (модель одна і перших пожежок випуску 1990року) не судіть строго моє творіння. На цьому форумі є набагато ліпші майстри за мене
(модель так і не закінчена ще)

G&A Models
Bogd@n писав:Отож і в мене так: основних тем декілька, але також і повно відґалуджень.
Богдан я особисто рахую що це абсолютно нормально в колекціонуванні, головне щоб інтерес не пропав
G&A Models
G&A Models писав:Богдан я особисто рахую що це абсолютно нормально в колекціонуванні, головне щоб інтерес не пропавBogd@n писав:Отож і в мене так: основних тем декілька, але також і повно відґалуджень.
Правильно. Особисто мені цікаві майже всі автомобілі в 1.43. Взагалі не уявляю свого життя без автомобілів.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Звичайно є в мене і військові автомобілі всім вам відомих виробників "Наш Автопром"(Hongwell) та із Автолегенд
Але я думаю що всі ви їх добре знаєте тому повторюватись не буду
Можливо це не правильна тема, але я вже згадував сьогодні про свою творчість, то пробачте але добавлю ще декілька фото стосовно військових автомобілів СРСР, але з котрими я трохи побавився. Тож ЗІЛ 131 котрий недавно відреставрував іс запчастин

На цих фото ви можете побачити покращення та додані деталі

І після завершення реставрації був добавлений груз в кузов

Але я думаю що всі ви їх добре знаєте тому повторюватись не буду
Можливо це не правильна тема, але я вже згадував сьогодні про свою творчість, то пробачте але добавлю ще декілька фото стосовно військових автомобілів СРСР, але з котрими я трохи побавився. Тож ЗІЛ 131 котрий недавно відреставрував іс запчастин

На цих фото ви можете побачити покращення та додані деталі

І після завершення реставрації був добавлений груз в кузов

G&A Models