Із дилерівських моделей Schabak в мене я декілька VW, AUDI,Mercedes та Ford
G&A Models
G&A Models писав:Ігор я вибачаюсь,опечатка пропустив слово Minichamps
Вже поправив
Фу-ххх... Андрію, ти примусив мене хвилюватися...
Хоча, раніш я вважав, що після цього релизу, мене вже нічого не здивує
(див. виробника):viewtopic.php?p=257290#p257290
Бачив таке?
G&A Models писав:Однією із перших ділерських моделей в моїй колекції стала одна із перших моделей фірми Minichamps
Minichamps 01000C AUDI V8 1991
Наскільки мені відомо, ця "мініатюра" є насправді першою моделлю "громадянського" (тобто не гоночного) автомобиля, яка зроблена на початку 90-х років компанією Paul Model Art (майбутним Minichamps). Так що ця модель має неабияку історчну цінність.
Доречі, поглянь - наш форумчанин Юрок порівняв таку саме стару модель AUDI V8 с більш пізньою моделлю того ж автомобиля від Minichamps: viewtopic.php?p=259699#p259699
Как-то я упустил визитку вашу... Ну как говорится лучше позно чем никогда! Так что будем знакомы
1100 моделей это вам не шубу в трусы заправлять!
А полочки это знак уважения к своей коллекции и лицо коллекционера масштабных моделей! Молодец!
1100 моделей это вам не шубу в трусы заправлять!
А полочки это знак уважения к своей коллекции и лицо коллекционера масштабных моделей! Молодец!
Визитка - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=3201
В моей коллекции на 01.08.2015 - 555 моделей
В моей коллекции на 01.08.2015 - 555 моделей
kabanius писав:G&A Models писав:Ігор я вибачаюсь,опечатка пропустив слово Minichamps
Вже поправив
Фу-ххх... Андрію, ти примусив мене хвилюватися...![]()
Хоча, раніш я вважав, що після цього релизу, мене вже нічого не здивує![]()
(див. виробника):
viewtopic.php?p=257290#p257290
Бачив таке?
Не буду брехати такого ще VW не бачив, але обовязково перевірю обстановку на місці
G&A Models
G&A Models писав:Однією із перших ділерських моделей в моїй колекції стала одна із перших моделей фірми Minichamps
Minichamps 01000C AUDI V8 1991
Наскільки мені відомо, ця "мініатюра" є насправді першою моделлю "громаданського" (тобто не гоночного) автомобиля, яка зроблена на початку 90-х років компанією Paul Model Art (майбутним Minichamps). Так що ця модель має неабияку історчну цінність.
Доречі, поглянь - наш форумчанин Юрок порівняв таку саме стару модель AUDI V8 с більш пізньою моделлю того ж автомобиля від Minichamps: viewtopic.php?p=259699#p259699[/quote]
Я бачив пізній випуск AUDI V8 Minichamps, але перший більше до серця лежить. Не знаю чому але так є. Модель мені цікава є власне тим що це одна із перших моделей фірми, ше цікава тим що на початку -середині 90х це був свіжий вітер у світі Daicast. Бо як всім відомо на ринку домінували фірми Solido, Gama, Schabak, Schuco, Vitesse, Norev, Brumm, Box,Best i вибір моделей не був значно широким. От Minichamps і добавив нові лінії в асортименті.
Ще один ,можна сказати раритет
Minichamps 03000G Mercedes Benz 190E Evolution I (W201) 1989
G&A Models
Ванко писав:Как-то я упустил визитку вашу... Ну как говорится лучше позно чем никогда! Так что будем знакомы1100 моделей это вам не шубу в трусы заправлять!
![]()
Дуже приємно
Правда на сьогодні вже понад 1200 моделей
G&A Models
Прекраснi моделi!!!
1200 моделей? Я навiть не можу уявити скiльки це 
1200 моделей? Я навiть не можу уявити скiльки це 
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Да круто
и самi моделi дуже серьознi 
и самi моделi дуже серьознi