и за сколько интересно мазерати мистраль взял? если не секрет, у меня просто такая же но металлическая.
Женя- хороші рімейки.
Ще я угледів такі відмінності на ранньому : на двигуні-надпис Maserati, ступіци дисків інші.
На пізніших цього нема.Ще маю третій варіант- самий пізній де на днищі тільки нашльопка "паравозика"
і пластик "перестроїчний"-з якимись добавками...
Ще я угледів такі відмінності на ранньому : на двигуні-надпис Maserati, ступіци дисків інші.
На пізніших цього нема.Ще маю третій варіант- самий пізній де на днищі тільки нашльопка "паравозика"
і пластик "перестроїчний"-з якимись добавками...ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
GrAnd
Зеленую пластиковую Мистраль я отхватил за 10 грн.)) А металлическая у меня тоже есть. Как-то щелкну их всех троих для сравнения.
DSO67
Ярославе, добре, що ти добавив свої спостереження. Дякую! Я тут їх ще раз уважно став передивлятися і накопав додаткових відмінностей, окрім помічених тобою:
-різні тонелі кардану, особливо, де в передній частині та місці кріплення ричага КПП,
-різна товщина ліній повітрязабірників на передніх правих крилах; у ранній - тонкіші,
-в пізньої права дверка без ручки (може це виключно в моїй така фінтіфлюха вийшла),
-між головками блоку циліндрів рання має тонкі чіткі ребра-перемички, пізня - просто якісь рельєфні бугірці,
-на ранній передня решітка та емблема більш чіткі та рельєфніші
Отже, із перерахованих відмінностей видно, що більшість з них являється наслідком зношених форм.
Зеленую пластиковую Мистраль я отхватил за 10 грн.)) А металлическая у меня тоже есть. Как-то щелкну их всех троих для сравнения.
DSO67
Ярославе, добре, що ти добавив свої спостереження. Дякую! Я тут їх ще раз уважно став передивлятися і накопав додаткових відмінностей, окрім помічених тобою:
-різні тонелі кардану, особливо, де в передній частині та місці кріплення ричага КПП,
-різна товщина ліній повітрязабірників на передніх правих крилах; у ранній - тонкіші,
-в пізньої права дверка без ручки (може це виключно в моїй така фінтіфлюха вийшла),
-між головками блоку циліндрів рання має тонкі чіткі ребра-перемички, пізня - просто якісь рельєфні бугірці,
-на ранній передня решітка та емблема більш чіткі та рельєфніші
Отже, із перерахованих відмінностей видно, що більшість з них являється наслідком зношених форм.
avtomobilist, хорошие модели!
На барахолке прикупили?
На барахолке прикупили?
бобить ремейками так бомбить)С пополнением! Сиерра симпатичная!
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Degi201289
Да, в субботу ходил-бродил и надыбал. Причем, еще долго в руках ее вертел, типа брать-не брать)))
ORESHICHEG
Влад, ты можешь тоже подключаться в римейковые баталии на правах союзника!
Kuresh2008
Спасибо! Сиера подкупила своей ценой - аж 5 грн!
Да, в субботу ходил-бродил и надыбал. Причем, еще долго в руках ее вертел, типа брать-не брать)))
ORESHICHEG
Влад, ты можешь тоже подключаться в римейковые баталии на правах союзника!
Kuresh2008
Спасибо! Сиера подкупила своей ценой - аж 5 грн!