Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
ORESHICHEG писав:Игрушки в студию :D

игрушки в соответсвующем разделе... уже в студии
Юзер
Юзер
Re: avtomobilist

Повідомлення Berl »

Хорошие модели, НО М412 хорош, поздравляю!!!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Да Женя!!! Дуже солідна колекція!
По Штутцам-підкинув мені ідею-придбати пізнього випуску. Там же є масса відмінностей...Я якось випустив це із виду...
А от справа біля Штутців - цікава модель-скоріше іграшка.Колись на РС-форумі зав"язався спір- чи випускали такі машинки в Союзі!
Фото Союзних вони так і ненадали - а у тебе ціленька ще й пожежна якась! У мене така ціла виробництва НДР а з Союзної залишилися тільки деталі...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Berl
DSO67
спасибо!
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Ярославе, стосовно машинки біля Штутца... в мене їх, здається, повна підбірка: пожежна, лімузин та щось накшталт спортивного торпедо. колись у дитинстві в мене всі такі були ранніх випусків. вони відрізнялись від пізніх насичено-червоним кольором пластмаси, штампом-зірочкою СССР на дні, білими накладками на порогах та ціною 1р.60коп.
як для іграшок ці машики виявились доволі крихкими: фарки, крлила, шпицьовані колеса ламались на раз-два... я свої усі потрощив. проте якась потаєнна любов до стареньких автомобілів змусила мене відновити в своєму дитячому гаражі хоча б одну із цих чудових іграшок. так бабуся мені купила "пожежку". машинка вже була із пізніх випусків - пластик з якимось бузковим відтінком, чорні накладки на пороги, на дні без зірочки СССР та ціною 1р.45коп. але як же ж я її беріг!!! от і прожила вона вже, здається, близько 20 років, не знаючи поламок)))
а нещодавно вдалося доповнити серію пізнім лімузином з однією відламаною фаркою (та вона є у мене в запчастинах) і ранньою спортивною із відламаним ричагом КПП. потроху відновлю їх.
отака от історія...
Зображення
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Клас! Їх ще й кілька було? Чесно не знав і ніколи не попадалися.Фото ти показуєш вперше.Знову підглянув :) справа ще й Прибалтійські каретки? Ну все у тебе є-молодець!!! Старовину гарно робила Чехословацька "Ігра" правда в 1:36...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель
avtomobilist, классная подборка! Поздравляю :Bravo:
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
DSO67
Degi201289
Дякую!
Ярославе, а скільки було моделей в чехословацькій серії (Ігра)?
Контактна інформація:
У меня есть от ИГРЫ чешской Татра президент 1897 г. масштаб 1/36.Фото в разделе моделей зарубежных авто.
Колекционирую модели пр-ва СССР с 1985 года.
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Даниил
я знаю, что в этой серии до десятка моделей (но могу ошибаться) и для себя решаю вопрос: собирать ли мне их или не искушаться масштабом 1:36
Відповісти

Повернутись до “Візитки”