Приветствую 

благодарю!!!

наконец то я выделил место под модели
верхняя полка в центральном стеллаже! надо поскорей обновочки преобрести, но после 6 числа все! 
верхняя полка в центральном стеллаже! надо поскорей обновочки преобрести, но после 6 числа все! 
Приветствую на форуме и поздравляю с Днем Варенья!
Mopar HEMI писав:Приветствую на форуме и поздравляю с Днем Варенья!
спасибо огромнейшее! очень приятно!

Востаннє редагувалось 21 січня 2012, 00:30 користувачем AntonF7, всього редагувалось 1 раз.
dyadya_Ghenya писав:Хеллоу Москов!
Пламенный привет Донецку!

Антон, рад приветствовать! 
Начало очень впечатлило, ждем продолжения!
І це також дуже приємно вразило
І ще - бо краще трошки пізніше, ніж ніколи - з Днем народження! Хай завжди поруч з тобою будуть віра, надія та любов! (при бажанні можно перши літери змінити на великі. Правда, тоді трошки змінеться побажання, але ...
)

Начало очень впечатлило, ждем продолжения!
AntonF7 писав:Спасибі! Буду намагатися поради номерні брати частіше! Тільки добірні на мій смак! 2107 з рад би знайти в Москві
І це також дуже приємно вразило
І ще - бо краще трошки пізніше, ніж ніколи - з Днем народження! Хай завжди поруч з тобою будуть віра, надія та любов! (при бажанні можно перши літери змінити на великі. Правда, тоді трошки змінеться побажання, але ...
)С уважением, Дмитрий
+38-050-278-33-08
http://www.facebook.com/dmitriy.brook.ua
+38-050-278-33-08
http://www.facebook.com/dmitriy.brook.ua
Приветствую на форуме!
Будьте ответственны!
fair2107 писав:Антон, рад приветствовать!
Начало очень впечатлило, ждем продолжения! :goodAntonF7 писав:Спасибі! Буду намагатися поради номерні брати частіше! Тільки добірні на мій смак! 2107 з рад би знайти в Москві
І це також дуже приємно вразило :Bravo
І ще - бо краще трошки пізніше, ніж ніколи - з Днем народження! Хай завжди поруч з тобою будуть віра, надія та любов! (при бажанні можно перши літери змінити на великі. Правда, тоді трошки змінеться побажання, але ...)
дякую за теплі привітання! дуже приємно!
але літери міняти на великі не станемо
пополнения уже ждем! Фото обязательно выставлю!
Киндеры_2010 писав:Приветствую на форуме!
спасибо огромное!