хостинг изображений
Це станом на "давно".
З дитинства руйнував саратовські модельки. Тому в класі шостому мав бажання реабілітуватися і назбирати колекцію (не так колекцію, як певну кількість, бо тоді не знав про номери А1 і т.д) модельок радянського виробництва.

хостинг картинок бесплатный
Біля моєї школи продав мужик модельки, тоді ціни ще були класними (номерні по 25-35 грн) і асортимент був досить великий.
Десь тоді я почав колецкіонувати моделі, але в 10 класі продав майже всі моделі. Залишився тільки ЗИЛ 117 постномер.
На першому курсі стартувала журналка АЛ. Почав збирати її, а в догонку радянські моделі і гоночні.
Зараз моделі обмотані харчовою плівкою, в ящичках. Боюсь витягувати, бо мамині гості, які приходять з малими дітьми не контролюють тих малих руйнівників) модельок 25 з колеції пішло спати (дякувати Богу, що журналки).
Тож точної кількості модельок в колекції назвати зараз не можу, що купую - в ящик, або на обмын чи продаж. Чисто моїх - більше 120 шт.
В планах реставрація частини раритетів та доробка журналок, але боюсь запороти більшу частину модельок.
Наче все.

.