Мене звати Олександр, я з Тернопoля.
Колекціювання почав з журналок у 2009 році. Можливо хтось пам’ятає мене по темі продажу тих самих журналок.
Купував всі серії і всі випуски. З часом ставало все складніше миритися з їхньою кількістю та жахливою якістю. Загальна вартість теж не радувала.
Одного дня вирішив, що пора зупинитися і продати їх усі, адже зрозумів, що вони зовсім не те, що мені потрібно.
Коли продажі пішли, полиці стали спорожнюватися, а банківська картка наповнюватися
настав час знайти новий напрямок.Після журналок хотілося чогось виключно якісного, з підставкою, прозорим боксом, "як у людей".
Так мені трапилися моделі HPI. Моделі ідеальні для мене, звідки не глянь: прекрасна якість виконання, підставка з боксом, гоночна спрямованість моделей, а також моя улюблена тематика - японці 90-х років. Щоб якось себе обмежити в кількості моделей вирішив купувати лише автомобілі-переможці.
Ось що з того вийшло на сьогоднішній день:
8551 HPI Mitsubishi Lancer Evolution III #7 Переможець раллі Кенії (Сафарі Раллі) 1996 року за пілотування Томмі Мякінена.
8573 HPI Toyota Celica GT-Four #4 Переможець раллі Фінляндії (Раллі 1000 озер) 1990 року за пілотування Карлоса Сайнса.
8577 HPI Subaru Impreza 22B #3 Переможець раллі Франції (Раллі Корсики) 1997 року за пілотуванні Коліна МакРея.

і тема годяща для коллекції