І так, в [s]синіх трусах[/s] синьому кольорі BMW 528i Touring в дорестайловому кузові. Це дилерська модель виконана "раннім" Schuco (десь у період після поглинання ними Schabak'а). Капот не відкривається, зато відкривні двері (які я забув сфоткати
, но дивитись там нема на шо - салон не розмальований) і задня ляда. Я тільки добавив шуковські же щітки склоочисників наперед. Ну і пляму суперклея на капот своїми кривими руками
. Schuco багато раз перевипускало цю модель в різних кольорах, поставивши в фіналі жирний знак оклику у вигляді чорної лімітованої машинки вже з розмальованим салоном. Тобто - є куди стрєміцца...Срібна модель BMW 530i від Neo в рестайловому кузові. Копійність цієї моделі залишаю на ваш розсуд, тим більше вже всьо розжовано і розписано в інтернетах. Мені - подобається. Зато деталізація бомбезна. Neo зараз нажаль безальтернативний виробник такої моделі. Цікава фіча - на дні написано BMW 530i Polizei, видно машинка мала бути розмальована в ліврейку баварської поліції, но щось там не зрослось... Далі - фото...
BMW 5 Series Touring (E39) Schuco & Neo

!