(перший випуск моделі)
Востаннє редагувалось 25 лютого 2013, 19:29 користувачем G&A Models, всього редагувалось 1 раз.
G&A Models
І знову скажу тобі, Андрій - браво ! 

Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
G&A Models писав:Minichamps 436 120920 Alfa Romeo Tipo 33 Stradale 1968 Limited edition No.6535/9999
Приголомшуюча деталировка! Це справді 1:43? Я таку не бачив...

kabanius писав:G&A Models писав:Minichamps 436 120920 Alfa Romeo Tipo 33 Stradale 1968 Limited edition No.6535/9999
Приголомшуюча деталировка! Це справді 1:43? Я таку не бачив...
Так це Minichamps, одна із моделей котра вийшла лімітованою серією в презентаційній коробці. Модель досить вже стара , довго у виробництві не протрималась
G&A Models
А все інше - як завжди, на висоті! Я бачив деяку частину твого зібрання Minichamps на другому ресурсі
, так що просто скажу - це чудово!
Доречі, NSU Ro 80 у моїх планах на придбання, бо вона дуже вплинула на розвіток ідей Volkswagen на початку 70-х. У тебе Minichamps, але (якщо не помиляюся) її в 1:43 в сучасної деталировці також робив Norev. Ти не міг би показаті свою Ro 80 трохи крупніше?
, так що просто скажу - це чудово! Доречі, NSU Ro 80 у моїх планах на придбання, бо вона дуже вплинула на розвіток ідей Volkswagen на початку 70-х. У тебе Minichamps, але (якщо не помиляюся) її в 1:43 в сучасної деталировці також робив Norev. Ти не міг би показаті свою Ro 80 трохи крупніше?

Дякую всім за увагу до моєї колекції
Думаю що ліпше буде, якщо я представлю до уваги деякі моделі по маркам автовиробників
Тому почну із одного із найбільш відомого виробника - Ferrari
Art Model 3 Ferrari 166 MM Coupe 1948

IDEA 3 101 Ferrari 410 S.A. Superfast I Pininfarina 1956 - Історична справка - даний автомобіль був виготовлений у кількості 7 екземплярів,якщо не помиляюсь

BOX 8406 Ferrari 250 GT 1951 - 1957 - Модель початку 90х італійської фірми Box, котра потім стала частиною М4

Думаю що ліпше буде, якщо я представлю до уваги деякі моделі по маркам автовиробників
Тому почну із одного із найбільш відомого виробника - Ferrari
Art Model 3 Ferrari 166 MM Coupe 1948
IDEA 3 101 Ferrari 410 S.A. Superfast I Pininfarina 1956 - Історична справка - даний автомобіль був виготовлений у кількості 7 екземплярів,якщо не помиляюсь
BOX 8406 Ferrari 250 GT 1951 - 1957 - Модель початку 90х італійської фірми Box, котра потім стала частиною М4
G&A Models
kabanius писав:А все інше - як завжди, на висоті! Я бачив деяку частину твого зібрання Minichamps на другому ресурсі, так що просто скажу - це чудово!
Доречі, NSU Ro 80 у моїх планах на придбання, бо вона дуже вплинула на розвіток ідей Volkswagen на початку 70-х. У тебе Minichamps, але (якщо не помиляюся) її в 1:43 в сучасної деталировці також робив Norev. Ти не міг би показаті свою Ro 80 трохи крупніше?
Я не буду брехати, NSU RO80 Norev я не зустрічав, для мене ця модель ностальгічна - колись давно я мав римейк Запорізького заводу котрий я в середині 90х продав. Обіцяю - при нагоді зроблю краще фото
G&A Models