Допрацьована модель від ДеА. Індекс 23 означає, що це спец автомобіль для КГБ з двигуном від Чайки. Як ії в народі ще прозвали - Догонялка. Дно перероблене під подвійну систему вихлопу.
Конверсія на базі міліцейської моделі із АНС. Крайня моя робота. Дуже давно хотів зробити. Тим паче переплачувати за кривий Іст великі гроші в мене бажання не було. Не зовсім вдало вийшло, є косяки, але мені подобається.
НЕО. Модель Волги це чорна пляма для цього виробника. Дуже невдала спроба. В ній погано майже все окрім деталізації деяких елементів. Викривлена геометрія, щоробить модель длинішою, ніж вона повинна бути. Незроумілий шов по бокам кузова на межі кольорів, якого не повинно бути. Занадто тонкі двірники, які ніяк не зафіксовані на кузові, окрім, мабуть, соплей китайця. Недопрацьована оптика. Ну і на кінець - неправильні номери. І я не розумію, як всі з піною в роті доказують, що вона крута. Купувати таке не збирався. Видалась можливість обміну на одну зі своїх робіт. Прийшлося трішки допрацювати ії. Зробив розшивку і додав нормальні правильні номери.
Конверсія на базі Автолегенд. Щоб робити стокову модель Волги треба зточувати молдинги на крилах. Вони є на всіх моделях від ДеА незалежно від модифікації. Дуже давно хотів подібну. Універсал на службі міліції рідкісне явище. А на цьому варіанті ще й цікаве навісне.
Конверсія на базі моделі від ДеА. За основу взятий кузов від АНС, а салон від Автолегенд. Таких Волг у супроводі було небагато. Скоріше всього тільки на центральних аеропортах. Не впевнений, чи використовували саме експортний варіант. Зробив його. Також на оригіналі полоси лівреї не доходили до кінця кузова, що виглядало не естетично. У своєму варіанті я це виправив. Ну і багато хто не ставить на цю модель помаранчовий маячок, хоча він там повинен бути.