Контактна інформація:
С легендой! :good: =@
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
AutoArt Audi Sport Quattro 84 SWB malachitgreen

Про модель особливо писати немає чого – старенький AutoArt з усіма позитивними моментами. А от передісторію придбання хочеться розповісти, тому що прототип самого авто Audi Quattro в мене не викликає жодних емоцій.
Так от в далекому 2003 році, я потрапив в магазин МКМ на Метро Лук’янівка, в ті часи там продавалось багато моделей AutoArt і багато з того, що я там бачив відклалось мені в пам’яті так, що тепер ті моделі мені хочеться особливо от Audi одна з таких. Нажаль багато з тих моделей нині взагалі не виробляються, і якщо їх і можна дістати то ціна на них ох яка не маленька. Тут потрібно ще додати про те, що тоді я не мав доступу до Інтернету, а відповідно нічого не знав, ні про виробників, ні про якість моделей – тому враження тоді були взагалі особливими.

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Fox
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Я тоже люблю старый Автоарт. он ИМХО душевнее сделан да и ассортимент был интересней. сейчас только Ламбы плодят. Поздравляю с желанной моделью!
AutoArt Lamborghini Espada (blue notte)

Неймовірний італійський Grand Tourismo авто має незвичні пропорції, такий собі приплюснутий дуже довгий (4740 мм) дво дверний універсал, а все для того, щоб комфортно було чотирьом пасажирам. Попри незвичні пропорції дизайн дуже гармонійний, найбільше мені подобається передня частина, яка мені нагадує масел-кари.
Само модель дуже добре зроблена розкішний колір – синій металік, наскрізна решітка, якісний хром як то тонесенький кант навколо бокового скла, в салоні травлений руль зі вставками під дерево і т.д. Можна відмітити телескопічні стійки кришки багажника вони досить тугу йдуть і у відкритому положенні чітко фіксують кришку, але щоб відкрити багажник потрібно доборе постаратись тому, що підковернути його немає як дуже маленькі зазори.

P.S. За модель велике дякую Славі (Fox).

Fox
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Классная модель. Не могу для себя решить, в каком цвете купить. Склоняюсь к серебру.
White_A_I писав:AutoArt Audi Sport Quattro 84 SWB malachitgreen

Про модель особливо писати немає чого – старенький AutoArt з усіма позитивними моментами. А от передісторію придбання хочеться розповісти, тому що прототип самого авто Audi Quattro в мене не викликає жодних емоцій.
Так от в далекому 2003 році, я потрапив в магазин МКМ на Метро Лук’янівка, в ті часи там продавалось багато моделей AutoArt і багато з того, що я там бачив відклалось мені в пам’яті так, що тепер ті моделі мені хочеться особливо от Audi одна з таких. Нажаль багато з тих моделей нині взагалі не виробляються, і якщо їх і можна дістати то ціна на них ох яка не маленька. Тут потрібно ще додати про те, що тоді я не мав доступу до Інтернету, а відповідно нічого не знав, ні про виробників, ні про якість моделей – тому враження тоді були взагалі особливими.

Андрей,хороший выбор и класная модель! К АУДИ равнодушен но именно Кваттро очень нравиться.Модель :good:
Fox писав:Классная модель. Не могу для себя решить, в каком цвете купить. Склоняюсь к серебру.

Слава,в режиме макросьемки цвет модели может и не айс но всеравно цвет шикарный,серебро будет банально :( ИМХО
AutoArt Lamborghini Espada (blue notte) - шикарная модель! :good:
Эспада красавица, Quattro тоже хороша, все заглядываюсь на нее, хотя тема другая.
AutoArt как всегда на высоте! И ауди и ламбо очень хорошо смотрятся :good:
По состоянию на 31.03.13 в коллекции:
116 автомобилей в масштабе 1:43
12 автомобилей в масштабе 1:24
Відповісти

Повернутись до “Візитки”