Також стара робота. Зроблена на основі снігоприбиральника з АНС. Над кузовом працював мій друг. Фішка з дверима позаду - його ідея. Все інше робив вже я.
Захотів зробити щось у стилі Скаженого Макса. За основу взяв полуторку від Ломо. Хоча від неї там тільки частина кабіни та рама. Все ішне або зроблене власноруч, або китайське. Ну і плюс до всього діорамка. Також верезінг, царапини, сліди від куль та іржа.
Це вже Іст Моделс. Вона також була стандартна. Я вирішив переробити ії в експортний варіант, про що і свідчить літера Д.
У Іста прес-форма набагато старіша, на відміну від ДеА. Подібна використовувалася у Волги з журналки ПММ. Тому моделі трішки відрізняються. У них інакша оптика та бампери, що мають різну відстань між кликами. Також ріниця в остекленні. У Іста воно цільне як у того ж АГАТа. Але якщо сильно не придивлятися, то разом їм цілком комфортно. На полиці не помітно.
За основу взяв модель від Автотайму. Цікава тим, що подібне навісне на Волгах 3-ї серії дуже рідкісне. До того ж у фільмах того періоду в основному використовували реальні автомобілі ріних служб.