Відмінні покупки-поздоровляю! Бачив що брали.А мені за 5 хв. до закінчення ставку перебили... 

ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Всем спасибо!
Да, точно - сейчас посмотрел, что перебили...
Может быть из ят минга нужны какие-то модели по тем тройкам - можем скооперироваться.
Просто там нет ни одной "тройки", в которой мне нужны были бы все 3 - где-то 2 нужны, где-то 1
DSO67 писав:А мені за 5 хв. до закінчення ставку перебили...
Да, точно - сейчас посмотрел, что перебили...
Может быть из ят минга нужны какие-то модели по тем тройкам - можем скооперироваться.
Просто там нет ни одной "тройки", в которой мне нужны были бы все 3 - где-то 2 нужны, где-то 1
Слава ЗСУ!
Смерть москалям.
Смерть москалям.
oldi
аналогічно.Я звязувався з продавцем і його повністю розумію чому він так продає....Із всіх його моделей у мене 11 ще немає.Можна покумекати як на двох купити щоб попадань не було.
аналогічно.Я звязувався з продавцем і його повністю розумію чому він так продає....Із всіх його моделей у мене 11 ще немає.Можна покумекати як на двох купити щоб попадань не було.
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
отписал в личку
Слава ЗСУ!
Смерть москалям.
Смерть москалям.
Ровер отличный!
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Отличные приобретения! Поздравляю!
Відмінні поповнення-вітаю!"69"-й непогано зроблений і одна із найулюбленіших моїх машин та моделей. Ну а про Ят Мінг ти знаєш-у нас одинакові теми колекціонування. 

ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
DSO67 писав:Відмінні поповнення-вітаю!"69"-й непогано зроблений і одна із найулюбленіших моїх машин та моделей. Ну а про Ят Мінг ти знаєш-у нас одинакові теми колекціонування.
спасибо! кстати, если верить новой почте, твоя посылочка уже во Львове

Слава ЗСУ!
Смерть москалям.
Смерть москалям.
По ідеї так, але повідомлення по моб.я не отримав, а у них короткий день/ до 13.00/ + спасався від жари пивом, тому отримаю в понеділок.
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!