Я свою коллекцию даже продать не смогу, так как перевозчики и банки не работают, спрятал пока в погреб. Правда хочется надеяться на лучшее и всем желаю того же, надеюсь жизнь наладится
Усім привіт! Давненько я сюди не заходив, оскільки зараз скрутні часи і змушений нажаль продати більшу частину своєї колекції. Проте колишніх "колекціонерів" не буває. Тому все-таки хочеться зберегти хоч основний напрямок моєї колекції "поліцейські та міліцейські авто". Сьогодні запрезентую модель, яку отримав ще до прийняття свого рішення, але яку ніяк не доходили руки пофотографувати.
Газ-69 "Милиция" (VOVAN-MODELS-STUDIO, Львів)
За модель величезна подяка хорошому Другу і Майстру Володимиру Короляку aka vowan06
Ще одна модель, яка є для мене дуже цінною, оскільки була мені спрезентована на останньому реалі Львівського клюбу колекціонерів нашим почесним одноклюбником Петром Івановичом, за що йому величезна подяка З фото видно, що авто побувало в бойових операціях по захопленню членів італійської мафії
Никогда не говори никогда! Может еще наладится... О моделях. Не сторонник полицейских дел, сам, если есть возможность, беру гражданских. Но 69-ый как раз тот случай, когда я отступил бы от своих правил PS. Сразу вспомнился Пес Барбос...