Долгожитель
Долгожитель
В нас теж не багато було, але можно було придбати. Менi не сподобався колiр в якому вiн вийшов у журналi, я чомусь протупив що його можно доробити до нормального вигляду :fool: :)
laspi писав:В нас теж не багато було, але можно було придбати. Менi не сподобався колiр в якому вiн вийшов у журналi, я чомусь протупив що його можно доробити до нормального вигляду :fool: :)

Не переживай, на помилках вчаться.
Зате зараз маєш можливість подумати що з майбутніх можна конверснути (тим більше по якості АНС поле діяльності - дуже широке :D )
Продам моделі з колекції http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f ... 97#p437997

З повагою,
Зіновій
У ЗВ"ЯЗКУ З ПЕВНИМИ НЕПЕРЕДБАЧУВАНИМИ ОБСТАВИНАМИ БУДУ НЕСПІШНО РОЗПРОДУВАТИ СВОЮ КОЛЕКЦІЮ!!! :cry:
Якщо когось цікавлять якісь моделі, пишіть в ЛС.
При купівлі декількох моделей аргументований торг (в розумних межах) обов"язковий!
Фото, які не відкриваються, поступово відновлю, а при потребі - відправлю на електронку.
Пи.Си. "Халявних" цін для "перекупів" не буде.
Дуже хочеться щоб моделі потрапили в колекцію до справжніх колекціонерів :) .

З повагою,
Зіновій
  • Дякував (ла): 1 раз
  • Контактна інформація:
    Зиновий, жаль( А может еще можно ее сохранить?
    Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
    prodrive писав:Зиновий, жаль( А может еще можно ее сохранить?

Женя, нажаль, життя вносить свої корективи. :unknown:
    Але це не означає, що я йду з форуму :)

З повагою,
    Зіновій
  • Контактна інформація:
    Все наладится! :friends: :beer:
    Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
  • z_fanat
    Зиновий, очень и очень жаль. Хотя я тебя сейчас очень понимаю. Если бы я таки не тормозил и вывез коллекцию вовремя, сейчас бы тоже продавал. А то действительно жизнь вносит жесткие коррективы. Или продавать или подыхать от голода.
    От души желаю, чтобы через время появилась возможность начать собирать коллекцию заново. :beer:
    alexm206 писав:z_fanat
    Зиновий, очень и очень жаль. Хотя я тебя сейчас очень понимаю. Если бы я таки не тормозил и вывез коллекцию вовремя, сейчас бы тоже продавал. А то действительно жизнь вносит жесткие коррективы. Или продавать или подыхать от голода.
    От души желаю, чтобы через время появилась возможность начать собирать коллекцию заново. :beer:

Дякую за розуміння, Олексій.
    Ситуація зараз така в країні, що реально "или продавать или подыхать от голода".
    Бажаю, щоб в тебе в житті все наладилось і настала певна стабільність.

З повагою,
    Зіновій
    Ой хлопці - якраз сьогодні думав скільки вже народу попало в ці ситуації "життєві". А за останні півроку - капєц.
    І форум став якийсь сумний ((((
    Тримайтеся, Зенку. І всі інші. З Божою поміччю пройдем то всьо.
    Долгожитель
    Долгожитель
    z_fanat писав:У ЗВ"ЯЗКУ З ПЕВНИМИ НЕПЕРЕДБАЧУВАНИМИ ОБСТАВИНАМИ БУДУ НЕСПІШНО РОЗПРОДУВАТИ СВОЮ КОЛЕКЦІЮ!!! :cry:

Зиновий! Не торопись продавать! Все наладиться!
    Ведь Ты собирал коллекцию для себя, так сказать для своей души. Взял модель в руки и рассматриваешь ее не замечая прошедшего времени. Не торопись.
    !!! Чемпионы F1 - 71/71 !!!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”