Отличный автомобиль, тем более он сейчас становиться все актуальнее и актуальнее 

На этих фото же - армейцы, от Скейла. Это совсем разные машины...virustroyan писав:С позволения хозяина напакощу маленько в теме.

HaruTarra писав:На этих фото же - армейцы, от Скейла. Это совсем разные машины...virustroyan писав:С позволения хозяина напакощу маленько в теме.
Я знаю, просто сложилось мнение что Зиновий хотел получить именно армейца из ОМОНовца
.То, что мы видим, зависит от того, куда мы смотрим.
Да, я тоже, увидев укладку буксирного троса и камо, сразу же одного из Скейловских вояк вспомнил...
Но я встречал и фото ОМОНовских Тигров в камо, так что конверсия вполне реальная (имхо), тем более так мастерски выполненная.
Но я встречал и фото ОМОНовских Тигров в камо, так что конверсия вполне реальная (имхо), тем более так мастерски выполненная.
Дякую всім за таку увагу до мого "Тигра", дуже приємно.
Тепер трішки інформації по моделі.
Дійсно спочатку він задумувався як армійський, це ще було в кінці минулого року, задовго до сумних подій.
Але в світлі останніх подій майстер вирішив трішки змінити напрям конверсії більше в сторону цивілу. Залишити трос була ідея майстра.
Говорити по кінцевій ціні моделі ще зарано, тому що цілком можливо що в модель ще будуть внесені зміни. Спочатку ще планувалася турель з кулеметом, пізніше від неї відмовились, але думаю ще до неї можливо повернемося.
До речі були реальні "Тигри" камо і без кенгурятника. Парадного не хотів, тільки більш реальний камо
Фото від скейла дуже класні
, по кольору хакі як не дивно майже співпали, хоч майстер орієнтувався на реальні фото.
Зараз ще деякі конверсії в роботі і деякі в планах. Коли будуть результати - викладу фото.
Тепер трішки інформації по моделі.
Дійсно спочатку він задумувався як армійський, це ще було в кінці минулого року, задовго до сумних подій.
Але в світлі останніх подій майстер вирішив трішки змінити напрям конверсії більше в сторону цивілу. Залишити трос була ідея майстра.
Говорити по кінцевій ціні моделі ще зарано, тому що цілком можливо що в модель ще будуть внесені зміни. Спочатку ще планувалася турель з кулеметом, пізніше від неї відмовились, але думаю ще до неї можливо повернемося.
До речі були реальні "Тигри" камо і без кенгурятника. Парадного не хотів, тільки більш реальний камо
Фото від скейла дуже класні
, по кольору хакі як не дивно майже співпали, хоч майстер орієнтувався на реальні фото.Зараз ще деякі конверсії в роботі і деякі в планах. Коли будуть результати - викладу фото.
Зиновий, это не удивительно, мастера Скейла используют в работе только фото реальных прототипов.z_fanat писав:... по кольору хакі як не дивно майже співпали, хоч майстер орієнтувався на реальні фото...
А по поводу пулемета - для армейца нужна другая крыша, с другим люком - круглым, с универсальной турелью под пулемет или автоматический гранатомет. Это так, по крупному. А в мелочах - довольно много еще отличий.
Из дальнейших изменений и улучшений модели - может только кенгурятником стоит ограничиться? Он почти всегда на фото ОМОНовских Тигров присутствует (да и есть у Старт-43, если не хочется с нуля делать).
HaruTarra писав:Зиновий, это не удивительно, мастера Скейла используют в работе только фото реальных прототипов.z_fanat писав:... по кольору хакі як не дивно майже співпали, хоч майстер орієнтувався на реальні фото...
А по поводу пулемета - для армейца нужна другая крыша, с другим люком - круглым, с универсальной турелью под пулемет или автоматический гранатомет. Это так, по крупному. А в мелочах - довольно много еще отличий.
Из дальнейших изменений и улучшений модели - может только кенгурятником стоит ограничиться? Он почти всегда на фото ОМОНовских Тигров присутствует (да и есть у Старт-43, если не хочется с нуля делать).
Так ми як раз і думали над тим, щоб переробити дах, зробити люк який би відчинявся і турель з кулеметом. Було б
Все-таки від цієї ідеї ще не відмовляюсь, хоча цей вже пиляти шкода, дуже класний вийшов в реалі.
Треба шукати ще одного донора

Классный Тигр получился
я даже пожалел, что не взял его когда он в ларьках продавался, а то захотелось тоже такого в коллекцию 
я даже пожалел, что не взял его когда он в ларьках продавался, а то захотелось тоже такого в коллекцию 
laspi писав:Классный Тигр получилсяя даже пожалел, что не взял его когда он в ларьках продавался, а то захотелось тоже такого в коллекцию
Так модель дуже класна
. Одна з тих, які дуже чекав в АНС.До речі в нас їх було дуже мало.