Ще одна модель - мій довгобуд-рекордсмен. Все почалося кілька років тому, з покупки рідкісних декалей до Мерседеса 1988 року. Перефарбування донора зайняло пару років - то фарба неякісна, то затовстий шар фарби, то зникало натхнення до цієї моделі. Врешті після довгих страждань мені вдалося її пофарбувати більш-менш якісно, без шагрені. І тут почалося найнеприємніше. Декалі були старі як послід мамонта, і попросту не хотіли приклеюватись до поверхні. я почав з даху, з найлегшого місця. Використовував хімію Vallejo, але після висихання декаль відставала від поверхні і утворювала купу білих плям в місцях, де відклеювалась. Частково навіть потріскалась, і на лівому крилі відпала, нажаль, безповоротно.
Ця епопея тривала б досі, але я не витримав і вирішив більш радикально підійти до справи. після поклейки частини декалей я їх просто задував лаком, і диво - все лягло як має бути.
З косяків - нестача частинки декалі (видно не фото лівого боку), можливо це вдасться виправити сріблястим маркером.
В цілому, я своєї конверсією задоволений, зважаючи на кількість часу, що на неї витратив, то я щасливий, що модель стала на поличку.
Стосовно прототипа - Автомобіль команди AMG, пілот - венесуелець Джоні Чеккотто, в цьому сезоні виграв чотири гонки і посів шосте місце в чемпіонаті. Відверто кажучи, мене дивує той факт, що Мінічампс оминули увагою машини цього пілота і цієї команди.