• Подякували: 2 рази
  • richmerlin писав:Не згоден з Ігорем, синій більш гармонійний (можливо просто червоні набридли). Прототип моделі як і модель дуже гарні :Bravo: :Bravo: :Bravo: , але за свою ціну Марікс міг зробити решітку радіатора більш правдоподібно та знайти якесь елегантішше рішення для її виконання ИХМО. :oops:

Вони обидві виглядають гарно, але червоне має свої дрібниці яке і робе його більш вишуканим .
    Про решітку я навмисно замовчав, але тут ти прав, не вистачає глубини начебто, якогось передчуття того що за нею щось є. Для себе я це вже давно усвідомив що цим нехтувати не варто.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Отличная модель =@ :Bravo:
    Хорошее приобретение ! :Bravo: :good:
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
    Интереснейшая модель с историей! :Bravo: :Bravo: :Bravo: :good: =@
    С уважением,Владимир
    Кто ищет, тот что-то знает
    Моя визитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=7274
    Мои продажи:http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=9693
    Астон великолепен! :good:
    Есть такие решения, после принятия которых, тараканы в голове аплодируют стоя!
    G.Green писав:Буде не зручно висловитись, після того що піднято було в моєї темі, але червоний виглядає більш вишуканим да й ще з валізами у кокпіті. Е-ех, ще б для опціі і м'який дах був би з'ємним :roll: Але це все мої придирки. Модель як звісно і прототип дуже гармонійно виглядають. :good: Безумовно вітаю з придбанням!
    richmerlin писав:Не згоден з Ігорем, синій більш гармонійний (можливо просто червоні набридли). Прототип моделі як і модель дуже гарні , але за свою ціну Марікс міг зробити решітку радіатора більш правдоподібно та знайти якесь елегантішше рішення для її виконання ИХМО.

Мені теж більше подобається у синьму вбранні, тим більше що червоних Феррарь та Альф вдосталь.
    А от про решітку. Колись перебудовуючі модель, перше що робив - прорізав отвір під решітками.
    На фото у данної моделі шаг решітки величенький, але сам на це звернув увагу тільки на фото.
    laspi писав:Отличная модель

Згоден
    kubik писав:Хорошее приобретение !

Дякую. Йому майже рік. Не мав змоги перекласти історію.
    Потім історій виявилось аж дві.
    cuda писав:Интереснейшая модель с историей!

Це так. Що не модель, то якась байка з життя.
    shtorm47 писав:Астон великолепен!

Він насправді дуже добрий. Гадаю що якась із наступних моделей буде ще краще.

Дякую усім за небайдужість
  • Дякував (ла): 1 раз
  • Контактна інформація:
    ВЕЩЬ! Толковая модель!
    Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
  • iwa17 писав:Мені теж більше подобається у синьму вбранні, тим більше що червоних Феррарь та Альф вдосталь.
    А от про решітку. Колись перебудовуючі модель, перше що робив - прорізав отвір під решітками.
    На фото у данної моделі шаг решітки величенький, але сам на це звернув увагу тільки на фото.

Ну колір тут зовсім ні до чого. А ось виконання, на червоній трохи ізящніше виглядає.
    А от з решіткою, спробуй її зняти і з обратної сторони сточити трохи тіла. Думаю це допоможе зробити її більш реальною, але за ній потрібно якусь тоді імітацію радіатора або вентилятора охолоджувача робити.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    G.Green писав:Ну колір тут зовсім ні до чого. А ось виконання, на червоній трохи ізящніше виглядає.А от з решіткою, спробуй її зняти і з обратної сторони сточити трохи тіла. Думаю це допоможе зробити її більш реальною, але за ній потрібно якусь тоді імітацію радіатора або вентилятора охолоджувача робити.

Та ні. Я вже писав:
    iwa17 писав:На фото у данної моделі шаг решітки величенький, але сам на це звернув увагу тільки на фото.
    На моделі це не виглядає так погано як на фото.
    До того-ж знімати решітку з смоляної моделі я не наважусь.
    Маю кілька моделей де малим зусиллям можно значно покращіти вигляд.
  • Тоді і ми цим не переймаємось :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”