Востаннє редагувалось 14 березня 2020, 07:59 користувачем Maxim, всього редагувалось 1 раз.

Евгений Валентинович писав: у меня ребенку подарили Вайпер в 24-м, и меня торкнуло тоже.
....., з'являлися гроші, але мрія була вже забута, поки я не почав перебирати всі свої книги, які залишились зі школи, та з однієї книги випала ця брошурка. І тут я зрозумів, що час діяти настав
, довгими пошуками, я знайшов модель датовану 98 роком, але фірми Maisto срібного кольору, але це не важливо)....... а також на допомогу в пошуку прийшов вірний товариш eBay

Востаннє редагувалось 14 березня 2020, 10:13 користувачем Maxim, всього редагувалось 1 раз.
, у меня в памяти отложился синий с белыми полосами, такой был в 32-м масштабе у моего младшего брата, правда прожил тот додж не долго, но для меня какое то время он был эталоном игрушек после простеньких советских из моего детства .
, а так як книги в мене не було, та викладачка сказала знайди і вивчи, я сказав добре і пішов на всі чотири сторони, і цей хлопець наздоганяє мене в коридорі, та позичає мені книгу. Товариша в ньому я не бачив, але був доволі відкритий хлопчина, ми з ним просто почали спілкуватися, не більше. Пройшло декілька тижнів, та одного разу, дуже несподівано для мене, за 3 години до Нового Року, він до мене телефонує, я і досі не знаю, де він знайшов мій дом. номер телефон і запрошує з ним зустріти Новий Рік
. А ще більше я прозрів, коли мої батьки мене відпустили, так як, батьки дуже сувовро відносились до якого часу я можу гуляти. До цього моменту я ніколи не святкував НР поза колом сім'ї.
і граючи в тільки що вийшовший Need for Speed: Hot Pursuit 2. Він запропонував зробити перерву та глянути крутяцький фільм "Викрасти за 60 секунд (Gone in 60 Seconds)" 2000 року з Ніколасом Кейджем.

.....вже 6 разів його переглядав з того часу. Та під час мого захоплення колекціонування, вирішив поцікавитись чи існує машина з фільму в масштабі для колекціонерів. І я знайшов цю машину в різних масштабах, але 1:18 більше припав до душі
.....тому прошу до перегляду фото сету 
і оцінка залишилась 3. Але знайшов собі нового друга, з яким і досі підтримую зв'язок, та товаришую
![/spoiler]

Востаннє редагувалось 16 березня 2020, 01:15 користувачем Maxim, всього редагувалось 1 раз.

Востаннє редагувалось 15 березня 2020, 02:14 користувачем Maxim, всього редагувалось 1 раз.

[/spoiler]